+36 70 369 44 78

Blog

4 kamera, kisebb Notch, korábbi design: ilyen lehet az iPhone 12 – VIDEÓ

4 kamera, kisebb Notch, korábbi design: ilyen lehet az iPhone 12 – VIDEÓ

Mozgalmas év lesz ez az Apple számára, ha minden pletyka beigazolódik. A hírek szerint e hónap végén jöhet az iPhone SE utódja, az iPhone 9 és egy 12 hüvelykes iPad Pro-ról is szólt már a fáma.

Ming-Csi Kuo általában pontos előrejelzéseket szokott adni, arról már korábban is beszélt, hogy márciusra várható az új modell, és nagyjából 400 dollártól azaz 120 ezer forinttól lesz elérhető. Ez itthon az áfa, az üreshordozó-díj és az árfolyamkülönbség miatt várhatóan jóval magasabb lesz, de állítólag azt remélik az Apple-nél, hogy ez lesz az a modell, amiből a legtöbbet eladnak. – írja az Index.

A szeptemberben érkező iPhone bemutató kapcsán pedig már egyenesen négy készülékről suttognak; egy 5.4 és egy 6.1 inches kijelzővel szerelt alap illetve egy 6.1 inches Pro és egy 6.7 inches Pro Max modell. Az szinte biztos ezekkel kapcsolatban, hogy mindegyik készülék 5G képes lesz valamint esélyes, hogy a csúcs modell vagy modellek 120 Hz-es képfrissítési idővel fognak rendelkezni.

Ami talán a legszembetűnőbb lesz első ránézésre, az a 3 év után teljesen meg újuló design, ami Ming-Chi Kuo, örök érvényű Apple-jós, elbeszélése alapján leginkább a sokak által kedvelt iPhone 5/5s/SE külsejére fog emlékeztetni, természetesen Home-gomb nélkül, DE már kisebb Notch-al.

A ConceptsiPhone nevű YouTube csatorna készítette az alábbi videót, ami a legközelebb áll Kuo kijelentéseihez a design-t illetően.
Itt négy kamerát láthatunk a hátlapon, ami egyáltalán nem kizárt, de az is lehet, hogy azoknak lesz igazuk, akik azt mondják, hogy a 4. lencse “csak” egy bizonyos ToF szenzor lesz, ami a kiterjesztett valóságban használt funkciókat és a portréfotózást teszi pontosabbá.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.