+36 70 369 44 78

Blog

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

Most már hivatalos, hogy az Apple megszünteti a csúcskategóriás iMac – et, tehát 5 év után búcsúzik az iMac Pro készülék tőlünk.

A magyarországi és nemzetközi Apple oldalakon egyaránt megjelent az iMac Pro készülékek vásárlási oldalán a „készlet erejéig” felirat. Tehát új darabokat már nem gyártanak, csak a raktárokban tartanak készlet kisöprést.

Mit is tud pontosan az iMac Pro?

„Erőgép profiknak. Az iMac hatalmas kedvenc a profik körében. Ezért alkottunk egyet csak neked. Hatékony grafikával és processzorral, valamint a legfejlettebb adattárolóval, memóriával és I/O-csatlakozókkal szereltük fel – a hab a tortán pedig az elegáns egybeépített dizájn 5K-s Retina kijel­zője. Az iMac Próval a fotósoktól a videószerkesztőkön, 3D-animátorokon, zenészeken és szoftverfejlesztőkön át a tudósokig mindenki valóra válthatja a legmerészebb ötleteit.” – olvasható az Apple oldalán.

Az első darab 2017 júniusában debütált, tehát 5 évig volt az Apple termék palettájának része. A valaha volt legerősebb Mac – ként tartották számon, alapára pedig 4999 dollár volt, átszámolva 2.099.990 Ft.

Akkor mit érdemes vásárolni helyette?

A gyártó hivatalos álláspontja, hogy aki az utolsó darabok egyikéről lemarad, az vásároljon 27 colos iMac – et. Viszont a legjobb megoldás jelen esetben, ha várakozunk. Hiszen hamarosan kiadásra kerülnek a Silicon Mac készülékek, amely már lehet egy valós alternatíva azok számára, akik keresik az iMac Pro friss utódját.

Te rendelkezel ezzel a készülékkel vagy az utolsó darabok egyikére lecsapsz? Örülsz vagy sem annak, hogy búcsúzik az iMac Pro?

Ha pedig nem új készülék vásárlásában gondolkosz, de a régi Apple készülékeid már nem az igaziak keresd fel a CareCity szervizt!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2021. 3. 23.

Ugrás következhet kijelző területén az iPhone 13 szériánál

A felröppenő pletykák szerint az Apple jelentősen jobb OLED kijelzőket fog gyártatni az iPhone 13 szériába. Ahogy már megszokhattuk egészen az év elejétől az új készülékek megjelenéséig folyamatosan érkeznek a hírek az aktuális évi iPhone – okról. A forrás szerint a Samsung már bele is kezdett az előkészületekbe az újgenerációs iPhone kijelzők gyártásához. OLED panelekek […]

Elolvasom
2021. 3. 2.

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

“Nem működik a WIFI iPhone készülékemen se vezetékkel se vezeték nélkül” – hangzik el ügyfelünktől. Márpedig a WIFI tökéletes elérése manapság már alap funkció minden okostelefonban, hiszen rengeteg fontos ügyet intézünk online. Az állandó online jelenlét szerves részévé vált mindennapjainknak. De mi okozhatja és mit is tehetünk, ha működésképtelen a WIFI – re való csatlakozás? […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.