+36 70 369 44 78

Blog

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

Most már hivatalos, hogy az Apple megszünteti a csúcskategóriás iMac – et, tehát 5 év után búcsúzik az iMac Pro készülék tőlünk.

A magyarországi és nemzetközi Apple oldalakon egyaránt megjelent az iMac Pro készülékek vásárlási oldalán a „készlet erejéig” felirat. Tehát új darabokat már nem gyártanak, csak a raktárokban tartanak készlet kisöprést.

Mit is tud pontosan az iMac Pro?

„Erőgép profiknak. Az iMac hatalmas kedvenc a profik körében. Ezért alkottunk egyet csak neked. Hatékony grafikával és processzorral, valamint a legfejlettebb adattárolóval, memóriával és I/O-csatlakozókkal szereltük fel – a hab a tortán pedig az elegáns egybeépített dizájn 5K-s Retina kijel­zője. Az iMac Próval a fotósoktól a videószerkesztőkön, 3D-animátorokon, zenészeken és szoftverfejlesztőkön át a tudósokig mindenki valóra válthatja a legmerészebb ötleteit.” – olvasható az Apple oldalán.

Az első darab 2017 júniusában debütált, tehát 5 évig volt az Apple termék palettájának része. A valaha volt legerősebb Mac – ként tartották számon, alapára pedig 4999 dollár volt, átszámolva 2.099.990 Ft.

Akkor mit érdemes vásárolni helyette?

A gyártó hivatalos álláspontja, hogy aki az utolsó darabok egyikéről lemarad, az vásároljon 27 colos iMac – et. Viszont a legjobb megoldás jelen esetben, ha várakozunk. Hiszen hamarosan kiadásra kerülnek a Silicon Mac készülékek, amely már lehet egy valós alternatíva azok számára, akik keresik az iMac Pro friss utódját.

Te rendelkezel ezzel a készülékkel vagy az utolsó darabok egyikére lecsapsz? Örülsz vagy sem annak, hogy búcsúzik az iMac Pro?

Ha pedig nem új készülék vásárlásában gondolkosz, de a régi Apple készülékeid már nem az igaziak keresd fel a CareCity szervizt!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.