+36 70 369 44 78

Blog

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

Most már hivatalos, hogy az Apple megszünteti a csúcskategóriás iMac – et, tehát 5 év után búcsúzik az iMac Pro készülék tőlünk.

A magyarországi és nemzetközi Apple oldalakon egyaránt megjelent az iMac Pro készülékek vásárlási oldalán a „készlet erejéig” felirat. Tehát új darabokat már nem gyártanak, csak a raktárokban tartanak készlet kisöprést.

Mit is tud pontosan az iMac Pro?

„Erőgép profiknak. Az iMac hatalmas kedvenc a profik körében. Ezért alkottunk egyet csak neked. Hatékony grafikával és processzorral, valamint a legfejlettebb adattárolóval, memóriával és I/O-csatlakozókkal szereltük fel – a hab a tortán pedig az elegáns egybeépített dizájn 5K-s Retina kijel­zője. Az iMac Próval a fotósoktól a videószerkesztőkön, 3D-animátorokon, zenészeken és szoftverfejlesztőkön át a tudósokig mindenki valóra válthatja a legmerészebb ötleteit.” – olvasható az Apple oldalán.

Az első darab 2017 júniusában debütált, tehát 5 évig volt az Apple termék palettájának része. A valaha volt legerősebb Mac – ként tartották számon, alapára pedig 4999 dollár volt, átszámolva 2.099.990 Ft.

Akkor mit érdemes vásárolni helyette?

A gyártó hivatalos álláspontja, hogy aki az utolsó darabok egyikéről lemarad, az vásároljon 27 colos iMac – et. Viszont a legjobb megoldás jelen esetben, ha várakozunk. Hiszen hamarosan kiadásra kerülnek a Silicon Mac készülékek, amely már lehet egy valós alternatíva azok számára, akik keresik az iMac Pro friss utódját.

Te rendelkezel ezzel a készülékkel vagy az utolsó darabok egyikére lecsapsz? Örülsz vagy sem annak, hogy búcsúzik az iMac Pro?

Ha pedig nem új készülék vásárlásában gondolkosz, de a régi Apple készülékeid már nem az igaziak keresd fel a CareCity szervizt!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2022. 6. 24.

Milyen újdonságokat hoz az iOS 16?

Szeptemberben fog megjelenni az iOS legújabb verziója, a 16. Ezt a frissítést minden Iphone 8 és annál újabb telefon meg fogja kapni. Nagyon sok változást ígér és már a béta verzióval egy jó része megtekinthető, lássuk mik a legérdekesebb változtatások! Előszöris a zároltképernyő fog átalakulni. Alulra fognak kerülni az értesítések és innentől kezdve minden személyre […]

Elolvasom
2022. 6. 10.

A legújabb iPhone SE

2022. Március 18-án bemutatták az Apple legújabb olcsósított, kompakt telefonját az iPhone SE-t. Ez már a harmadik szériája ennek a sorozatnak és még mindig töretlen a népszerűsége. De lássuk mit is tud pontosan!   A külseje az előző telefonhoz képest semmit sem változott, maradt a 2017-es iPhone 8 váz. Ennek köszönhetően az Apple-nek sem kellett […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.