+36 70 369 44 78

Blog

A legdrágább iPhone X tok?

A legdrágább iPhone X tok?

Az Apple jelenlegi csúcsmodellje a káva nélküli kijelzője és a True Depth kamerarendszerének köszönhető Face ID funkciója mellet az árával is nagy port kavart a tavalyi megjelenése során. Ennek ellenére igen szépen fogy és a tulajdonosoknak ma már számtalan lehetőségük van egyedivé tenni a készüléküket.
Ebben nyitott új teret az orosz Caviar nevű cég, akik számtalan egyedinél egyedibb és drágábbnál drágább hátlapot árulnak iPhone-okhoz is.
Most pedig befejezték a még tavaly novemberben meghirdetett Tesla projektet, amely egy Elon Musk által ihletett -innen a neve is- napelemes hátlap iPhone X-ekhez, pontosabban a telefon egy felturbózott verziója, ugyanis a hátlap külön nem is rendelhető, csak a készülékkel együtt.
Ilyenformán jött létre a világ legdrágább iPhone-ja; attól függően, hogy 64 vagy 256 GB-os tárhellyel rendeljük, az iPhone X Tesla 1,2 illetve 1,3 millió forintot meghaladó rubelbe kerül.


Az igen dizájnos aranyozott berakásokkal tűzdelt szénszálas műanyag tokba beépített napelemmel gombnyomásra tudjuk tölteni a készülék belső akkumulátorát. A telefon vastagsága így egyébként az eredeti 7.7 milliméterről 16.2 milliméterre ugrik, de ez igazán nem jelenthet problémát azok számára akik egy kis plusz naftára és persze fényűző luxusra vágynak.

Akik a rendkívül boros ár ellenére is szeretnének egy ilyen egyedi hátlappal rendelkező eszközt, azok nem árt ha sietnek, mert már most akkora az érdeklődés, hogy az eredetileg csak 99 darabosra tervezett szériát kibővítették 999 darabra, de biztosak vagyunk benne, hogy ez a mennyiség is hamar gazdára talál.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.