+36 70 369 44 78

Blog

A legjobb alkalmazások az Apple szerint

A legjobb alkalmazások az Apple szerint

Nemrégiben tették közzé a legjobb androidos applikációk listáját, most pedig az Apple is kiadta, hogy az App Store alapján melyek 2018 legnépszerűbb alkalmazásai. Csakúgy, mint a Google esetében, itt is az amerikai letöltési-adatok voltak a mérvadóak.

Kicsit talán ironikus, hogy a cupertinoi cég virtuális áruházába látogatók legtöbbször egy a konkurenciához tartozó appot, azaz a YouTube alkalmazását töltötték le. Egyébként android fronton is egy ide tartozó program, a YouTube TV, lett a legnépszerűbb.

Ahogy e fenti listán is látható – a sorrend vízszintesen értendő – szinte kizárólag a kép-videó megosztó illetve a közösségi médiához kapcsolódó alkalmazások hódítottak idén. Az első 7 helyen találhatunk ilyenek, míg a maradék 3 helyen a Google térkép és levelező szolgáltatása valamint a Spotify kapott helyet.
Ahogy a Google-nek, úgy Mark Zuckerbergnek sincs oka panaszra a top10-et böngészve, de az mindenesetre érdekes, hogy a Facebook három appja közül a bölcsőt jelentő közösségi oldal dedikált programja “csak” az ötödik lett, míg a Messenger csevegőalkalmazás negyedik, a felvásárlással korábban a céghez került Instagram pedig második.

Az egyes játékokat külön rangsor illette meg.  Az egyéb platformokon is elképesztően népszerű Fortnite végzett az első helyen, ami már csak azért sem meglepő, mert a játékot kiadó Epic Games a szigorúan zárt rendszert fenntartó Apple-nél nem tehette meg azt, mint az androidos verzió esetében, hogy a nagy alkalmazásbolt megkerülésével saját oldalán terjessze a programot. Egyébként a  Play Áruházban idén az élen végzett PUBG itt sem szerepelt rosszul; a dobogóról épphogy lecsúszva a 4. helyet szerezte meg.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.