+36 70 369 44 78

Blog

Apple Pencil támogatással érkezhet az iPhone 11

Apple Pencil támogatással érkezhet az iPhone 11

Ahogy egyre közelebb kerülünk az új iPhone széria bemutatásához, úgy szaporodnak a hírek a várható design-ról, funkciókról, specifikációkról. A legújabb hírek szerint, melyekről a Citi Research számolt be, az ősszel debütáló almás telefonok -vagyis közülük a két zászlóshajónak számító- támogatni fogják az Apple érintős tollát.

 

Az Apple Pencil eddig kizárólag iPad készülékekkel volt kompatibilis és azért is érdekes ez a felvetés, mert ez a legritkábban előkerülő pletyka az új iPhone palettával kapcsolatban, de nem most először bukkan fel.
Hozzá kell tennünk, hogy a Citi elsősorban a cég gazdasági oldaláról közelít és nem kizárt, hogy ezen hír csak a Samsung Galaxy Note hamarosan debütáló legújabb szériájával függ össze, aminek köztudottan ez a védjegye már évek óta.
Az oldal egyébként még hozzáteszi a már biztosra vehető infokat is, melyek szerint az új iPhone telefonok kijelzője nem fog változni, de aksi-kapacitás terén bővülést várhatunk. Kész tényként említik most már ők is a 3 lencséből álló hátlapi kamera-rendszert tovább érdekesség, hogy a portál szerint az Apple nem változtat az árakon, amit azért erősen kétlünk!

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.