+36 70 369 44 78

Blog

Apple Pencil támogatással érkezhet az iPhone 11

Apple Pencil támogatással érkezhet az iPhone 11

Ahogy egyre közelebb kerülünk az új iPhone széria bemutatásához, úgy szaporodnak a hírek a várható design-ról, funkciókról, specifikációkról. A legújabb hírek szerint, melyekről a Citi Research számolt be, az ősszel debütáló almás telefonok -vagyis közülük a két zászlóshajónak számító- támogatni fogják az Apple érintős tollát.

 

Az Apple Pencil eddig kizárólag iPad készülékekkel volt kompatibilis és azért is érdekes ez a felvetés, mert ez a legritkábban előkerülő pletyka az új iPhone palettával kapcsolatban, de nem most először bukkan fel.
Hozzá kell tennünk, hogy a Citi elsősorban a cég gazdasági oldaláról közelít és nem kizárt, hogy ezen hír csak a Samsung Galaxy Note hamarosan debütáló legújabb szériájával függ össze, aminek köztudottan ez a védjegye már évek óta.
Az oldal egyébként még hozzáteszi a már biztosra vehető infokat is, melyek szerint az új iPhone telefonok kijelzője nem fog változni, de aksi-kapacitás terén bővülést várhatunk. Kész tényként említik most már ők is a 3 lencséből álló hátlapi kamera-rendszert tovább érdekesség, hogy a portál szerint az Apple nem változtat az árakon, amit azért erősen kétlünk!

 

Hasonló bejegyzések

2019. 12. 5.

Nagy meglepetéssel készülhet az Apple a jövő iPhone tulajdonosainak

Így lassan év vége felé közeledve nem is lenne igazi ez a december egy kis jövőre vonatkozó iPhone pletyka nélkül. Egyes források elemzőkre hivatkozva állítják, hogy az Apple a jövő évben taktikát vált és az ezt követő években nem csak ősszel, hanem valamikor az év folyamán máskor is kiad majd iPhone készülékeket. 2021-től így összesen […]

Elolvasom
2019. 12. 3.

Ezek a legjobb appok idén az Apple szerint

Az Apple 9 kategóriában hirdetett győztesek a legjobb alkalmazások és játékok terén, ezen kívül kiderült még két top10-es lista is. 2019 legjobb Mac alkalmazása egy kiadványszerkesztő lett, a Affinity Publisher, amit jelenleg 12.790 forintért lehet beszerezni. iPad készülékek estében egy ingyenes app, a különböző grafikai elemekkel megspékelt Flow by Moleskine lett a befutó, míg iPhone […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.