+36 70 369 44 78

Blog

Apple Pencil támogatással érkezhet az iPhone 11

Apple Pencil támogatással érkezhet az iPhone 11

Ahogy egyre közelebb kerülünk az új iPhone széria bemutatásához, úgy szaporodnak a hírek a várható design-ról, funkciókról, specifikációkról. A legújabb hírek szerint, melyekről a Citi Research számolt be, az ősszel debütáló almás telefonok -vagyis közülük a két zászlóshajónak számító- támogatni fogják az Apple érintős tollát.

 

Az Apple Pencil eddig kizárólag iPad készülékekkel volt kompatibilis és azért is érdekes ez a felvetés, mert ez a legritkábban előkerülő pletyka az új iPhone palettával kapcsolatban, de nem most először bukkan fel.
Hozzá kell tennünk, hogy a Citi elsősorban a cég gazdasági oldaláról közelít és nem kizárt, hogy ezen hír csak a Samsung Galaxy Note hamarosan debütáló legújabb szériájával függ össze, aminek köztudottan ez a védjegye már évek óta.
Az oldal egyébként még hozzáteszi a már biztosra vehető infokat is, melyek szerint az új iPhone telefonok kijelzője nem fog változni, de aksi-kapacitás terén bővülést várhatunk. Kész tényként említik most már ők is a 3 lencséből álló hátlapi kamera-rendszert tovább érdekesség, hogy a portál szerint az Apple nem változtat az árakon, amit azért erősen kétlünk!

 

Hasonló bejegyzések

2019. 8. 22.

A legdrágább iPhone 11

Bár az új iPhone modellek csak szeptember 10-én kerülnek bemutatásra és garantáltan nem lesznek olcsóak, orosz barátaink addig sem lustálkodtak és el is készítették a leendő modell 14 millió forintos változatát. Ha már idén volt a holdra-szállás 50. évfordulója, akkor a luxuskészülékben helyet kapott egy kis meteorkő és a hold egy darabja is. Az eszköz […]

Elolvasom
2019. 8. 15.

Kiderült, hogy mi lesz a neve az idei iPhone készülékeknek

Az Apple az iPhone X megjelenése kapcsán szakított első ízben az arab-számozású rendszerével a készülékneveket illetően. Aztán jött az Xs az Xs Max és az Xr. Logikusnak tűnhet, hogy ezt idén már nem akarják tovább bonyolítani, ezért is tűnhet reálisnak az ESR Gear most kiszivárgott listája, amely alapján a cég visszatér a jól bevált számozáshoz. […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.