+36 70 369 44 78

Blog

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Apple Phone a következő iPhone? – videó

Minden évben, alig hogy az Apple kiadja az aktuális iPhone csúcsmodelleket, máris indulnak a pletykák és a találgatás, hogy milyen lesz a következő generáció a cég telefonjaiból. Az alábbi koncepciót Antonio De Rosa, olasz designer álmodta meg és nemes egyszerűséggel csak Apple Phone-nak keresztelte el, az Apple Watch és Tv után szabadon.
A tervező nem spórolt az újításokkal, de nem 5G-s vagy összehajtható telefonra kell gondolni, jóllehet az androidos piac ezekben már lehagyta a cupertinoi konkurenciát, az újítások is az androidos készülékek világából érkeztek.

De Rosa tervei alapján a készülékhez tartozna egy Bluetooth-os digitális toll (Apple Stylus), amit a Samsung S Pen-hez hasonlóan a telefon tetejébe lehetne csúsztatni.

Nem kevesebb, mint öt lencsével rendelkező kamerát kapna a telefon , melyből négy 12 MP-es széles látószögű és telefotó objektív és egy pedig egy 20 MP-es zoom szenzor lenne, melyek munkáját mesterséges intelligencia segítené.

A sokak által gyűlölt notch is változna, de sajnos nem tűnne el, a tervező csupán áthelyezte a készülék bal felső sarkába, ahol talán kevésbé zavaró… Nos talán van benne valami.

Az Apple Phone 6.7 hüvelykes OLED kijelzőt kapna, ami 3000 x 1386 pixel felbontással rendelkezne. A designer lemásolta a mostani iPhone Xs és Xs Max arany kinézetét, de tervei alapján a telefon kapható lenne ezüst és fekete színekben is.


Végezetül álmodott hozzá egy okos-tokot is, ami az Apple-t ismerve biztosan nem lenne szériatartozék, cserébe busás áron vásárolhatnánk külön a készülékekhez.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.