+36 70 369 44 78

Blog

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple még az iOS 10.2.1-ben aktiválta azt a funkciót, amely a megbízható működés érdekében lassítja az iPhone készülékeket. Ezt ebből kirobbanó botrány miatt ezt később letilthatóvá tették. Tehát, ha már iOS 11.3 vagy újabb verzió van a készülékünkön, akkor a rendszer tartalmazza a teljesítményfelügyeletet.
Fontos tudni, hogy az iOS 11.3 óta alapértelmezetten ki van kapcsolva a teljesítményfelügyelet (ami lassítja az iPhone-t), azonban ha a készülék váratlanul újraindulna az akkumulátor miatt, akkor a funkció automatikusan bekapcsol. Ennek állapota bármikor ellenőrizhető és letiltható a Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátor állapota menüpontban.
2017-ben az Apple azt is vállalta, hogy kedvezményesen cseréli a teljesítményfelügyeletet használó – azaz iPhone 6 és újabb –  készülékek akkumulátorát, ez az akció azonban 2018. december 31-ével lejárt.

Nálunk, a XIII. kerület Visegrádi utca 18/b alatt azonban továbbra is kedvezményes áron, mindössze 9.990 Ft ellenében cseréltetheted ki iPhone 6/6s illetve iPhone 6/6s Plus készüléked akkumulátorát. A cserét üzletünkben meg is várhatod, mivel szakértő csapatunk akár 20 perc alatt elvégzi a munkát. Minden esetben kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, melyekre 1 év garanciát vállalunk.

Íme néhány adat, hogy hány töltést bírnak az Apple eszközei:

  • iPhone: 500 teljes feltöltés és lemerítés
  • Apple Watch: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPad: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPod: 400 teljes feltöltés és lemerítés
  • Mac: 1000 teljes feltöltés és lemerítés

Hasonló bejegyzések

2019. 6. 14.

Kiderült milyen töltő csatlakozóval érkeznek az idei iPhone készülékek!

Az Apple a tavaly ősszel bemutatott iPad Pro esetében már átállt az USB-C portra, ami több szempontból is előnyösebb, mivel az eszköz gyorsabb töltése mellett könnyebbé teszi egyes kiegészítők használatát is. Korábban pedig már számos pletyka keringett arról, hogy a cég ezt a tendenciát követné az iPhone készülékek esetében is, sokak nagy örömére. Most úgy […]

Elolvasom
2019. 6. 12.

Mi is az az iPadOS?

Múlt héten zajlott le az Apple éves fejlesztői konferenciája, ahol többek között az is bejelentésre került, hogy a jövőben a cég táblagépei külön dedikált szoftvert kapnak. Jóllehet a iPad készülékek közel 10 éves fennállásuk során jó néhány hardveres változáson mentek keresztül, szoftveres szinten azonban eddig az Apple mobil eszközein jól ismert iOS-re támaszkodtak. Ősztől azonban […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.