+36 70 369 44 78

Blog

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple már nem cseréli kedvezményesen az iPhone készüléked akkuját, Mi igen!

Az Apple még az iOS 10.2.1-ben aktiválta azt a funkciót, amely a megbízható működés érdekében lassítja az iPhone készülékeket. Ezt ebből kirobbanó botrány miatt ezt később letilthatóvá tették. Tehát, ha már iOS 11.3 vagy újabb verzió van a készülékünkön, akkor a rendszer tartalmazza a teljesítményfelügyeletet.
Fontos tudni, hogy az iOS 11.3 óta alapértelmezetten ki van kapcsolva a teljesítményfelügyelet (ami lassítja az iPhone-t), azonban ha a készülék váratlanul újraindulna az akkumulátor miatt, akkor a funkció automatikusan bekapcsol. Ennek állapota bármikor ellenőrizhető és letiltható a Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátor állapota menüpontban.
2017-ben az Apple azt is vállalta, hogy kedvezményesen cseréli a teljesítményfelügyeletet használó – azaz iPhone 6 és újabb –  készülékek akkumulátorát, ez az akció azonban 2018. december 31-ével lejárt.

Nálunk, a XIII. kerület Visegrádi utca 18/b alatt azonban továbbra is kedvezményes áron, mindössze 9.990 Ft ellenében cseréltetheted ki iPhone 6/6s illetve iPhone 6/6s Plus készüléked akkumulátorát. A cserét üzletünkben meg is várhatod, mivel szakértő csapatunk akár 20 perc alatt elvégzi a munkát. Minden esetben kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, melyekre 1 év garanciát vállalunk.

Íme néhány adat, hogy hány töltést bírnak az Apple eszközei:

  • iPhone: 500 teljes feltöltés és lemerítés
  • Apple Watch: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPad: 1000 teljes feltöltés és lemerítés
  • iPod: 400 teljes feltöltés és lemerítés
  • Mac: 1000 teljes feltöltés és lemerítés

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.