+36 70 369 44 78

Blog

Az autópálya közepén, vezetés közben robbant fel egy nő iPhone-ja (Videó)

Az autópálya közepén, vezetés közben robbant fel egy nő iPhone-ja (Videó)

Nem kell megijedni, nem egy Samsung-féle fiaskóról van szó, csupán egy elszigetelt esetről, amely Sanghaj egyik forgalmas autópályáján történt.
Nyáron a vízparti selfizések vagy könnyed iszogatások következtében történt beázások mellett gyakran a túlmelegedés okozza a legtöbb problémát az iPhone tulajok számára. Az Apple egyébként figyelmezteti is a felhasználókat, hogy semmi esetre se tegyék ki tartósan közvetlen napfénynek a készülékeket, ami más gyártók telefonjaira vagy egyéb számítástechnikai eszközökre éppúgy igaz.
Az iPhone-ok esetében ilyenkor az eszköz a legtöbb esetben kikapcsol és ha újra használatra szeretnénk bírni akkor kiírja, hogy a telefonnak hűlnie kell, mielőtt újra működésbe lép.

Ez jó esetben maximum 5-10 percet vesz igénybe és utána a készülék ismét rendeltetés szerűen használható, legfeljebb esik valamennyit az akku töltöttségi szintje.
Mi, itt az iPhoneszervizben ügyelünk rá, hogy minden alkatrészünk a gyárival megegyező minőségű legyen, nehogy egy aksicsere után úgy járjatok, mint ez a kínai nő az alábbi videóban, aki vélhetően egy rossz minőségű után gyártott iPhone pótakku miatt volt kénytelen sikítva elhagyni az autóját a sztráda közepén:

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.