+36 70 369 44 78

Blog

Az Erste és a Gránit banknál is elindult az Apple Pay

Az Erste és a Gránit banknál is elindult az Apple Pay

Idehaza az OTP kezdte a sort még május 21-én, most pedig két újabb bank csatlakozott az Apple digitális fizetési módjának támogatásához.
Az Ertse egy sajtótájékoztató kereti között, a Gránit digitális bank pedig Facebook oldalán jelentette be, hogy mától az ő ügyfeleik is igénybe vehetik a szolgáltatást minden olyan helyen, ahol elérhető az érintéssel történő (NFC-s) bankkártyás fizetés.

Az arra alkalmas eszközünkön (iPhone SE-től fölfelé) a Wallet app-ban férhetünk hozzá a regisztrált kártyához, fizetéskor azonban elég a korábbi készülék esetében a Home-gomb és ujjlenyomatunk segítségével, iPhone X és újabb készülékek esetében pedig a bekapcsológomb és a Face ID segítségével engedélyezni a tranzakciót.

Egyébként a korábbi hírek szerint a CIB bank még a nyáron vezeti be az Apple Pay-t, a K&H ügyfelei pedig még idén télen érhetik majd el a funkciót, továbbá a jövő év elején már a Budapest banknál számlát vezetők is használhatják majd ezt a fizetési módot.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.