+36 70 369 44 78

Blog

Az idei iPad Pro modellek is tripla kamerarendszerrel érkezhetnek

Az idei iPad Pro modellek is tripla kamerarendszerrel érkezhetnek

Az Apple-lel kapcsolatos szivárogtatásokban megbízható Sonny Dickinson hozott nyilvánosságra egy egyelőre igencsak megkérdőjelezhető képet a 2019-ben érkező iPad Pro modellel kapcsolatban, amin az látszik, hogy a cég szinte teljesen lemásolná a szeptember 10-én bemutatott iPhone készülékek kamera-szigetét a tripla lencsével egyetemben.

A hardver rendkívül hasonló az iPhone 11 Pro-hoz, és várhatóan ugyanazokat az előnyöket kínálja a kreatív videó szakemberek számára. A kialakítás egybevág az Apple azon szándékával, mely szerint az iPad felhasználók számára olyan készüléket kínáljon, amelyen kényelmesen 4K minőségű videofelvételt készíthet és szerkeszthet egyetlen eszközön, lehetőséget biztosítva arra, hogy beállítási lehetőségeket útközben is elvégezze, anélkül, hogy egy köteg kiegészítő hardvert csatlakoztatna egy Mac-re – írja Dickinson.

Egyelőre eléggé fapadosnak néz ki a megoldás, arról nem is beszélve, hogy az új iPhone Pro modelleket is érték már kritikák a megoldás miatt. Hovatovább fel kell tennünk a kérdést, hogy mennyire van létjogosultsága egy táblagépen egy ilyen szintű kameramegoldásnak.
Még idén minden kiderül, addig is az internet népe felkészülhet az újabb Photoshop dömpingre.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.