+36 70 369 44 78

Blog

Az oroszok megnézték mit ér egy iPhone fékbetétként (spoiler: nem sokat)

Az oroszok megnézték mit ér egy iPhone fékbetétként (spoiler: nem sokat)

A Garage 54 nevű YouTube csatorna arról híres, hogy az orosz szakik mindenféle őrült dolgokat csinálnak autókkal, főleg Ladákkal. Olyan elvetemült projekteket találhatunk a videómegosztó oldalukon, mint például amikor 500.000 gyufával borítanak be egy Zsigulit és igen, a végén meg is gyújtják vagy amikor megtöltik egy kombi 2107-es motorterét betonnal és megnézik, hogy elindul-e.

Az egyik új videójukban, pedig letesztelik, hogy miként szuperál 2 pár iPhone 4s fékbetétként egy Toyota Land Cruiser terepjárón, amin amúgy is féket akartak cserélni, akkor már miért ne?! Nos íme az eredmény:

Nem meglepő módon nem sok maradt az egyébként strapabíró készülékekből, de nyilván ez is volt a cél. Nem valószínű, hogy létezik olyan készülék ami ezt kibírná, talán csak a jó öreg Nokia 3210-es funkcionálna jól ilyen körülmények között. Talán mondanunk se kell, hogy ezt inkább ne próbáld ki otthon, hanem ha lapul nálad pár régi jó iPhone készülék, akkor inkább vegyél részt a nyereményjátékunkban!
A részleteket itt találod!

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.