+36 70 369 44 78

Blog

Beépített kamerás Apple Watch érkezhet a jövőben

Beépített kamerás Apple Watch érkezhet a jövőben

Úgy tűnik az Apple hamarosan az Apple Watch okosóráját is beállítaná a kamerás eszközei sorába. A Macrumors  számolt be nemrég egy szabadalomról, amit a cupertinoi cég nyújtott be és az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala nemrégiben el is fogadta azt és ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy a cég a jövőben integrált kamerával bővíteni az Apple Watch funkció-palettáját.

A most elfogadott, ám még 2016 szeptemberében, az Apple Watch Series 2 megjelenése után egy héttel, benyújtott szabadalom szerint a kamerát az óra szíjába helyeznék és ilyen módon lenne kihajtható amikor csak szükség lenne rá.

Ez lehetővé tenné, hogy ezután csupán az óránk segítségével készítsünk képeket, videókat vagy folytassunk le FaceTime hívásokat, mindezt úgy, hogy az eszköz kijelzője emiatt nem lenne kisebb és a notch-tól sem kellene tartanunk.
Bár a szabadalmi beadvány lassan három éves lesz, de ez nem azt jelenti, hogy az Apple azóta nem dolgozik a megoldáson, de nem szabad elfelejteni azt a szokásukat, hogy mindenféle őrült szabadalmat szoktak beadni, pusztán azért, hogy más cégek ne valósíthassák meg az ötletet. Ez azonban nagyon is életképesnek tűnik a jövőben. Ti mit gondoltok?

Hasonló bejegyzések

2019. 11. 19.

Még az idén készül valamire az Apple

December 2-án, itthoni idő szerint este 10 órakor New York városában tart még egy sajtótájékoztatót idén az Apple – számol be a Portfolio. Az esemény témája, amint az a meghívón is olvasható, 2019 legjobb alkalmazásainak és játékainak kiemelése. Az Apple minden évben közzéteszi közleményben a kedvenc alkalmazásainak és játékainak listáját, ám az, hogy most ezt […]

Elolvasom
2019. 11. 14.

Itt a 16 hüvelykes MacBook Pro

Amikor már azt hittük volna, hogy az Apple nem tartogat több harveres bemutatót a 2019-es évre, akkor megérkezett az új MacBook Pro, pontosabban annak egy 16 hüvelykes retina kijelzős változata. Az új MacBook Pro azoknak készült, akik nem ismernek határokat, és ötleteikkel képesek megváltoztatni a világot. Ez magasan a legjobb laptop, amit az Apple valaha alkotott. […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.