+36 70 369 44 78

Blog

Beépített kamerás Apple Watch érkezhet a jövőben

Beépített kamerás Apple Watch érkezhet a jövőben

Úgy tűnik az Apple hamarosan az Apple Watch okosóráját is beállítaná a kamerás eszközei sorába. A Macrumors  számolt be nemrég egy szabadalomról, amit a cupertinoi cég nyújtott be és az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala nemrégiben el is fogadta azt és ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy a cég a jövőben integrált kamerával bővíteni az Apple Watch funkció-palettáját.

A most elfogadott, ám még 2016 szeptemberében, az Apple Watch Series 2 megjelenése után egy héttel, benyújtott szabadalom szerint a kamerát az óra szíjába helyeznék és ilyen módon lenne kihajtható amikor csak szükség lenne rá.

Ez lehetővé tenné, hogy ezután csupán az óránk segítségével készítsünk képeket, videókat vagy folytassunk le FaceTime hívásokat, mindezt úgy, hogy az eszköz kijelzője emiatt nem lenne kisebb és a notch-tól sem kellene tartanunk.
Bár a szabadalmi beadvány lassan három éves lesz, de ez nem azt jelenti, hogy az Apple azóta nem dolgozik a megoldáson, de nem szabad elfelejteni azt a szokásukat, hogy mindenféle őrült szabadalmat szoktak beadni, pusztán azért, hogy más cégek ne valósíthassák meg az ötletet. Ez azonban nagyon is életképesnek tűnik a jövőben. Ti mit gondoltok?

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.