+36 70 369 44 78

Blog

Bemutatkozott a 7. generációs iPod Touch

Bemutatkozott a 7. generációs iPod Touch

Korábban már mi is beszámoltunk azokról a pletykákról, melyek szerint az Apple bő négy év után, idén frissíteni készül az iPod Touch termékcsaládot. A dolog most valósággá vált, de a kérdés még mindig adott, mely szerint van-e ennek még értelme 2019-ben?! Nos a cég szerint van és főként a gyerekekre kívánják alapozni ezen régi-új termék sikerét, illetve számítanak még azon felnőtt felhasználókra is, akik a jóval drágább iPhone majdnem minden funkcióját élvezni akarják, sokkal olcsóbban.

A készülék rózsaszín, ezüst, arany, asztroszürke, kék illetve (PRODUCT)RED színekben érhető el, mely utóbbi vásárlásával közvetlenül hozzájárulhatunk a Global Fund AIDS elleni küzdelméhez. Az új Touch 32, 128 és 256 GB tárhellyel érhető el, melyek segítségével könnyedén streamelhetjük és tölthetjük le az Apple Music előfizetéssel elérhető 50 millió zeneszám közül a kedvenceinket. Az árak 84.990 Forinttól indulnak, a 128 GB-os verzióért 124.990, míg a legnagyobb tárhellyel rendelkező eszközért 164.990 Forintot kell fizetnünk.

Az eszköz megkapta az iPhone 7 készülékben már megismert A10-es Fusion chipeket, amik akár kétszeres teljesítménnyel és háromszor jobb grafikával turbózzák fel továbbra is nagyszerű aksiüzemidővel működő új iPod Touch-okat. Felpörgetik az AR-appokat és játékokat. És minden műveletet gördülékenyebbé és gyorsabbá tesznek.

Az iPod Touch 4 hüvelykes kijel­zőjén gyönyörűen jelennek meg az üzeneteid, fényképeid, videóid és a többi tartalom. Minden éles, életteli és valósághű rajta. És a csupán 6,1 mm vastag és mindössze 88 grammos készülékeden bárhová magaddal viheted ezt az élményt.

Mostantól iPod touchodon is elmerülhetsz a kiterjesztett valóságot életre keltő AR-világ lenyűgöző élményeiben. Az egész univerzumot a kezedben tarthatod. Virtuális szörnyekkel találkozhatsz a környékbeli parkban. És a barátaiddal akár az íróasztalodon is összemérhetitek robotjaitok erejét.

Ezeken kívül mostantól Wi‑Fi-hálózaton keresztül bárkinek ingyen küld­hetünk üzeneteket iPod touchra, iPhone-ra, iPadre és Macre.
Továbbá az új iPod Touch készüléken is elérhető a csoportos FaceTime, melyen keresztül egyszerre akár 32 ismerősöddel folytathattok közös hang- vagy videohívásokat.

forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.