+36 70 369 44 78

Blog

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Breaking: Új iPad Airt és iPad Minit mutatott be az Apple

Ma délután az Apple váratlanul két új iPad készülékkel frissítette a kínálatát, így úgy tűnik a március 25-én megrendezésre kerülő keynote valóban csak a szoftveres újdonságokról fog szólni. A találgatások ugye arról szóltak, hogy az iPad Mini mellet érkezik-e a 6. generáció frissítése, vagy esetleg egy új termék jön. A cupertinoiak most egy héttel a várt előtt választ adtak a kérdésekre.

Mindkét termékre igaz, hogy A12 Bionic chip-el érkezik, ami képes meghajtani a legjobb játékokat és a Photoshopot is és mindezeket a True Tone technológiával rendelkező retina kijelző jeleníti meg számunkra. Design tekintetében maradtak a régi vonalon, így megmaradt a jack-csatlakozó és a Touch ID is. Megkapták az első generációs Apple Pencil támogatást és vastagságuk mindössze 6,1 mm. Ezüst, spacegrey és arany színekben lehet majd hozzájutni, 64 illetve 256 GB belső tárhellyel, Wi-Fi vagy Wi-Fi + cellular kivitelben.
Ennek tükrében a 7,9 hüvelykes új iPad Mini egy jó kompromisszum az erős ámde kompakt tabletek terén, az ára pedig 155.000 és 249.000 Ft között alakul majd.

Az Apple még 2017 tavaszán állította le az iPad Air 2 eladásait, ehhez képest most mégis visszatértek egy friss modellel. A 10, 5 hüvelykes készülék a fenti specifikációkkal jó konstrukció lehet a jelenlegi, jóval drágább iPad Pro-val szemben. Jó hír, hogy ehhez is csatlakoztathatunk Smart Keyboardot, így leginkább az előző generációs iPad Pro készülékekhez lehet hasonlítani, aminél azért jóval barátibb áron juthatunk hozzá; az induló ára 196.000 Ft lesz.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.