+36 70 369 44 78

Blog

Ennyibe kerülnek majd az új iPhone-ok

Ennyibe kerülnek majd az új iPhone-ok

Ahogy közeleg a szeptember 12-i nagy Apple sajtóesemény, ahol várhatóan bemutatásra kerülnek többek között az új iPhone-ok is, egyre több a pletyka és a találgatás a készülékeket illetően. A Macerkopf egyik jelentése alapján most épp a telefonok várható árai kerültek terítékre.

A forrás árazása euróban történt és érdemes fenntartásokkal kezelni, annál is inkább, mert az  Apple nemzetközi árazása soha nem egyezik közvetlenül az amerikai árakkal. Az oldal szerint tehát a következőkre lehet majd számítani:

  • 6.1 hüvelykes, LCD kijelzős: 799 €
  • 5.1 hüvelykes, OLED kijelzős: 909 €
  • 6.5 hüvelykes, OLED kijelzős: 1149 €

Ha megnézzük a németországi Apple Store-t, akkor láthatjuk, hogy ezek az árak jelenleg az iPhone 8-at, az iPhone 8 Plus-t és az iPhone X-et fedik, így tudunk következtetni az amerikai árakra is. Ezek alapján a 6.1 hüvelykes modell 699 $ (jelenlegi iPhone 8), az 5.1 hüvelykes 799 $ (jelenlegi iPhone 8 Plus), a 6.5 hüvelykes pedig 999 $ (iPhone X tavalyi induló ára) lesz majd.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezen árak a 64 GB-os alap modellekre vonatkoznak, 256 GB-os készülékek esetén plusz 150 $-al kell kalkulálnunk, továbbá az 5.1 és a 6.5 hüvelykes modellekből várható 512 GB tárhellyel rendelkező is, ez esetben további 150 $ adódik az árhoz.
Az 5.1 hüvelykes modell 799 $-os induló ára valószínűleg kissé alacsony becslés, ha figyelembe vesszük, hogy nagyobb testvére közel 1000 $-ba kerül majd, akkor sokkal valószínűbb, hogy ennek 899 $ lesz az ára.
Az LCD kijelzős modell 699 $-os ára az Apple rugalmasságát mutatja, bár valószínű, hogy a többi modell alapdíját emeli magasabbra.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.