+36 70 369 44 78

Blog

Ezeket az Apple termékeket várhatjuk októberben

Ezeket az Apple termékeket várhatjuk októberben

Azok számára, akik türelmesen várják az új iPad Pro vagy a következő generációs Mac érkezését, 2018 első kilenc hónapja csalódást okozott. A júliusban bejelentett, enyhén frissített MacBook Pro kivételével az Apple még ebben az évben nem jelentetett meg új termékeket. Ez azonban hamarosan megváltozhat.

iPad Pro

Az iOS 12.1-es bétájában már találtak arra utaló jeleket, hogy az Apple még idén ősszel tervezi újabb generációs iPad Pro-inak bemutatását. Ennek megfelelően két új modellt is várhatunk; az első generációs 11 colos modellt, valamint a harmadik generációs, 12,9 hüvelykes iPad-et. Mindkét modell vékony kávás kijelzővel érkezik, melyekre notch sem kerül, a Face ID el fog férni a vékony keretben és ennek megfelelően a Touch ID-tól ezeken a modelleken is elbúcsúzhatunk. További jó hír, hogy a készülékek USB-C típusú csatlakozókkal érkezhetnek.

Mac modellek

Pletykák szerint az Apple azt tervezi, hogy kiadja a következő Mac mini-t és a MacBook Air-t ebben az évben. Továbbá egy új MacBook is szerepelhet az ajánlatban. Szerény frissítést kaphat az iMac is. Érdekesség, hogy az idei Mac mini először célozhatja meg a professzionális piacot.

Apple Tv

Kevés rá az esély, hogy a cupertinoiak még idén frissítsék ezt az érát, de láttunk már meglepetéseket az Apple-től, így nem kizárt, hogy még idén érkezik egy új Apple Tv.

Audio termékek

Szinte biztosan számíthatunk a következő generációs HomePod bemutatására, az Apple saját gyártású fejhallgatójára azonban a jövő évig várni kell.

AirPower és AirPods

Úgy tűnik végre valahára debütál a cég saját vezeték nélküli töltője is, amihez rögtön érkezhet az új AirPods tok, amivel már kábelek nélkül is tölthetjük a fülhallgatóinkat!

 

forrás: iDownloadBlog

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.