+36 70 369 44 78

Blog

Ezeket lehet tudni az idei iPhone modellekről

Ezeket lehet tudni az idei iPhone modellekről

Szeptember 10-én debütálnak az idei iPhone modellek, de addig is nézzük, hogy a kiszivárgott híresztelések szerint milyen jellemzők közül választhatunk majd a 2019-es palettán.

Az már biztosra vehető, hogy az idei modellek közül a két zászlóshajó kettő helyett immár három hátlapi kamerával fog rendelkezni, viszont mindhárom készülék 12 megapixeles első és hátsó lencséket kap, valamint képesek lesznek arra, hogy más -Apple- eszközöket töltsenek vezeték nélkül. Ezeken kívül az Apple Hub rajongói twitter oldal szedte össze, hogy mi várható az egyes készülékek esetében illetve, hogy mi lehet a kezdőáruk.

Ezek alapján várhatunk egy sima iPhone 11 névre keresztelt készüléket, amit vélhetően az iPhone XR utódjának szánnak. Ez az eszköz 6.1 hüvelykes LCD kijelzőt kap, 4GB RAM-al érkezik és 64, 256 illetve 512 GB tárhellyel kérhető majd 749$ kezdőártól.
A két zászlóshajó közül a kisebbik, mely az iPhone 11 Pro fantázianévre hallgat, 5.8 míg nagyobb testvére az iPhone 11 Pro Max 6.5 hüvelykes OLED kijelzővel érkezik. Mindkét készülék 6GB RAM-al és Apple Pencil támogatással kerülhet forgalomba. Ez utóbbira valljuk be, hogy kevés az esély.
A prémium modellek 128, 256 illetve 512 GB tárhellyel lesznek elérhetőek 999$ illetve 1099$ kiindulóárral.

Hasonló bejegyzések

2019. 9. 13.

Üzenetet rejtett az Apple a bemutató videójába az arra érdemeseknek

A keddi, többek között új iPhone készülékeket és az Apple Watch következő generációját is felvonultató eseményről készült egy összefoglaló videó, ami két percben foglalja össze a történéseket. A 9to5Mac pedig rátalált egy elrejtett kis üzenetre a videóban, ami az igazán keményvonalas Apple-rajongóknak szól. Aki igazán szemfüles, annak feltűnhet, hogy a videóban 1:23 magasságában egy képkocka […]

Elolvasom
2019. 9. 11.

Mindent a tegnap bemutatott iPhone készülékekről

Az Apple itthoni idő szerint tegnap 19 órakor rendezte éves őszi bemutatóját, ahol többek között bemutatásra kerültek az idei iPhone modellek is. Túl nagy meglepetések nem születtek; az előzetes pletykák alapján már lehetett tudni, hogy idén is három készülékkel bővül a paletta, ami tulajdonképpen inkább kettő: egy 6.1 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 11, egy 5.8 […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.