+36 70 369 44 78

Blog

Ezeket lehet tudni az idei iPhone modellekről

Ezeket lehet tudni az idei iPhone modellekről

Szeptember 10-én debütálnak az idei iPhone modellek, de addig is nézzük, hogy a kiszivárgott híresztelések szerint milyen jellemzők közül választhatunk majd a 2019-es palettán.

Az már biztosra vehető, hogy az idei modellek közül a két zászlóshajó kettő helyett immár három hátlapi kamerával fog rendelkezni, viszont mindhárom készülék 12 megapixeles első és hátsó lencséket kap, valamint képesek lesznek arra, hogy más -Apple- eszközöket töltsenek vezeték nélkül. Ezeken kívül az Apple Hub rajongói twitter oldal szedte össze, hogy mi várható az egyes készülékek esetében illetve, hogy mi lehet a kezdőáruk.

Ezek alapján várhatunk egy sima iPhone 11 névre keresztelt készüléket, amit vélhetően az iPhone XR utódjának szánnak. Ez az eszköz 6.1 hüvelykes LCD kijelzőt kap, 4GB RAM-al érkezik és 64, 256 illetve 512 GB tárhellyel kérhető majd 749$ kezdőártól.
A két zászlóshajó közül a kisebbik, mely az iPhone 11 Pro fantázianévre hallgat, 5.8 míg nagyobb testvére az iPhone 11 Pro Max 6.5 hüvelykes OLED kijelzővel érkezik. Mindkét készülék 6GB RAM-al és Apple Pencil támogatással kerülhet forgalomba. Ez utóbbira valljuk be, hogy kevés az esély.
A prémium modellek 128, 256 illetve 512 GB tárhellyel lesznek elérhetőek 999$ illetve 1099$ kiindulóárral.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.