+36 70 369 44 78

Blog

Ezeket várhatjuk az iOS 13 megjelenésével

Ezeket várhatjuk az iOS 13 megjelenésével

Rohan az idő, itt az új év és bár sokaknak úgy tűnhet, hogy alig pár hónapja mutatta csak be az Apple az iOS 12 nevű operációs rendszerét, ennek valójában már majdnem hét hónapja. Közel öt hónap múlva várható a következő WWDC, ahol a cupertinoi techóriás minden bizonnyal bejelenti a soron következő iOS verziót.

Nemrégiben a MacRumors számolt be róla, hogy oldalukon megszaporodtak az iOS 13-at futtató eszközökről történt látogatások. Az első ilyen statisztikák még októberben voltak megfigyelhetőek, majd novemberre még inkább megszaporodtak az ilyesfajta észlelések és ahogy haladunk előre az évben, minden bizonnyal egyre több és több lesz belőlük.
Amennyiben az Apple folytatja a tendenciát, akkor az iOS 13 lesz az az operációs rendszer, amit számos új funkció és megjelenésbeli újdonságok is tarkítanak majd. Kiváltképp igaz lehet ez ha figyelembe vesszük, hogy már az iOS 12 kapcsán is sokkal több újdonságot rebesgettek, de végül tanulva az iOS 11 stabilitási gondjaiból, itt végül a megbízhatóságra helyezték a hangsúlyt.

Most azonban teljes joggal remélhetjük, hogy az iOS 13 elhozza nekünk a várva várt újdonságokat és még egy kis extrát is. A hírek szerint ilyenek lehetnek a ‘Fájl’ alkalmazás felokosítása és az alkalmazáson belüli tabok bevezetése iPaden, vagy az újragondolt Home screen. Azt már csak félve merjük feltételezni, hogy esetleg a rég áhított Dark Mode is bevezetésre kerülhet majd végre.

Természetesen, ahogy haladunk a bemutató felé, még akadnak majd bőven pletykák és találgatások és minden bizonnyal egyre árnyaltabb képet kaphatunk majd az iOS 13-ról, de kezdetnek ez sem rossz.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.