+36 70 369 44 78

Blog

Ezeknek a fejlesztéseknek örülnének legjobban az iPhone tulajok

Ezeknek a fejlesztéseknek örülnének legjobban az iPhone tulajok

Nyakunkon az Apple őszi sajtóeseménye, a cupertinoi cégóriás szerdán mutatja be többek között az új iPhone készülékeket is. Addig is a 9to5Mac közzétett egy felmérést, amelyet 1665 amerikai felnőtt között végeztek és azt vizsgálta, hogy milyen újdonságokat szeretnének legjobban a felhasználók a jövőben az Apple telefonjaiban látni.

Az iPhone X tavalyi megjelenésekor a kijelzőbe lógó ún. notch eléggé megosztotta az embereket, de úgy tűnik egy év alatt mindenki hozzászokott a jelenséghez, ugyanis a megkérdezettek mindössze 10%-a válaszolta azt, hogy örülne ha az Apple eltüntetné azt, így ez került a lista legaljára.
Nem meglepő módon, toronymagasan nyert a jobb akkumulátor-élettartam, a válaszadók 75%-a emelte ki ennek a fontosságát. Ebben valóban alulmaradnak az egyes iPhone készülékek kortársaikhoz viszonyítva.

Második helyen a tartósság szerepel, nevezetesen a törésbiztos kijelző. Bár a Corning nevű cég nemrégiben bejelentette edzett üvegének 6. generációját, amit minden bizonnyal az új készülékek is megkapnak már, egy valóban törésbiztos üvegtől azért még messzebb vagyunk.
A felhasználók “kívánságlistájának” harmadik helyén a bővíthető tárhely áll. Erről a fajta vásárlói igényről az Apple már többször bebizonyította, hogy egyáltalán nem érdekli, habár a szerdán debütáló három új típusú iPhone közül, kettő 512 GB-os kiszerelésben is kapható lesz, ami egy szélesebb perspektívát biztosít a vásárlóknak, természetesen nem olcsón.

Úgy tűnik a hírhedt jack-csatlakozó eltávolítása még mindig élénken él az emberekben, a megkérdezettek 37%-át továbbra is zavarja, hogy csak kiegészítők segítségével tudnak egyszerre zenét hallgatni és tölteni is a készülékeiket.

Továbbá 29% örülne annak, ha a jövőben USB-C szabvánnyal rendelkeznének az almás mobilok és sokan reménykednek az arc-azonosítás frissítésében és az általános sebesség növekedésben is.
Az Apple általános filozófiája rengeteg kérdésben az, hogy a fogyasztó “nem tudja mit akar” és a készülékeik fejlesztésénél nem igazán foglalkoznak az ilyen és ehhez hasonló felmérésekkel, bár például a Live Photos vagy a Portrait Mode is olyan újítások voltak, amelyeket egy felmérés sem követelt, mégis hatalmas sikert arattak a felhasználók körében.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.