+36 70 369 44 78

Blog

Ezekre utalhat az Apple-meghívón szereplő almalogó

Ezekre utalhat az Apple-meghívón szereplő almalogó

Ahogy azt előre sejteni lehetett, az Apple szeptember 10-én rendezi az éves őszi bemutatóját, amire már ki is küldték a meghívókat. A cég ezekbe a grafikákba mindig kódol valamilyen üzenetet és ahogy az lenni szokott, be is indultak a találgatások az idei megjelenés kapcsán.

A 9to5Mac feltételezése szerint az iPhone XR utódjaként érkező készülék továbbfejlesztett színvariánsaira utal a logó. A modell jelenleg feketében, fehérben, kékben, sárgában, korall színben és pirosban – PRODUCT (RED) – kapható, idén viszont ezek szerint a korall és a kék helyett a zöld és levendula szín jelenhet meg a palettán.
A MacRumors azzal az elképzeléssel állt elő, hogy a szivárványos árnyalatok az eredeti Macintoshnál 1984-ben használt emblémára utalhatnak, ami lehet idén visszatér.

Utalhat az új logó az iMac G3 évfordulójára is. Ez az eszköz 1998-ban jelent meg, és 1999-ben frissült, és áttetsző színekkel érkezett. Elképzelhető tehát, hogy a mostani logó egyfajta tisztelgés az említett készülék 20. szülinapja előtt – írja a hvg.

A legelrugaszkodottabb elképzelés a Softpedia News tollából származik, mely szerint az Apple új iPod generáció bemutatására is készül, mivel ők a lila szeletbe egy iPod készüléket vizionalizálnak. (mondjuk jó kérdés, hogy milyen szerhasználat eredményeképpen)
Ez utóbbi már csak azért sem valószínű, mert a cég nem régiben frissítette -sokak számára teljesen feleslegesen- az iPod Touch termékpalettát.

Talán a legvalószínűbb magyarázat az, hogy a meghívó logója egyszerűen csak az Apple sokszínűségét és elfogadását hivatott tükrözni. Mindenesetre jövő hét kedden minden kiderül, többek között az is, hogy a várhatóan 3 új iPhone készülék mellett valóban előrukkolnak-e az Apple Watch 5. generációjával.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.