+36 70 369 44 78

Blog

Ezekre utalhat az Apple-meghívón szereplő almalogó

Ezekre utalhat az Apple-meghívón szereplő almalogó

Ahogy azt előre sejteni lehetett, az Apple szeptember 10-én rendezi az éves őszi bemutatóját, amire már ki is küldték a meghívókat. A cég ezekbe a grafikákba mindig kódol valamilyen üzenetet és ahogy az lenni szokott, be is indultak a találgatások az idei megjelenés kapcsán.

A 9to5Mac feltételezése szerint az iPhone XR utódjaként érkező készülék továbbfejlesztett színvariánsaira utal a logó. A modell jelenleg feketében, fehérben, kékben, sárgában, korall színben és pirosban – PRODUCT (RED) – kapható, idén viszont ezek szerint a korall és a kék helyett a zöld és levendula szín jelenhet meg a palettán.
A MacRumors azzal az elképzeléssel állt elő, hogy a szivárványos árnyalatok az eredeti Macintoshnál 1984-ben használt emblémára utalhatnak, ami lehet idén visszatér.

Utalhat az új logó az iMac G3 évfordulójára is. Ez az eszköz 1998-ban jelent meg, és 1999-ben frissült, és áttetsző színekkel érkezett. Elképzelhető tehát, hogy a mostani logó egyfajta tisztelgés az említett készülék 20. szülinapja előtt – írja a hvg.

A legelrugaszkodottabb elképzelés a Softpedia News tollából származik, mely szerint az Apple új iPod generáció bemutatására is készül, mivel ők a lila szeletbe egy iPod készüléket vizionalizálnak. (mondjuk jó kérdés, hogy milyen szerhasználat eredményeképpen)
Ez utóbbi már csak azért sem valószínű, mert a cég nem régiben frissítette -sokak számára teljesen feleslegesen- az iPod Touch termékpalettát.

Talán a legvalószínűbb magyarázat az, hogy a meghívó logója egyszerűen csak az Apple sokszínűségét és elfogadását hivatott tükrözni. Mindenesetre jövő hét kedden minden kiderül, többek között az is, hogy a várhatóan 3 új iPhone készülék mellett valóban előrukkolnak-e az Apple Watch 5. generációjával.

Hasonló bejegyzések

2019. 9. 13.

Üzenetet rejtett az Apple a bemutató videójába az arra érdemeseknek

A keddi, többek között új iPhone készülékeket és az Apple Watch következő generációját is felvonultató eseményről készült egy összefoglaló videó, ami két percben foglalja össze a történéseket. A 9to5Mac pedig rátalált egy elrejtett kis üzenetre a videóban, ami az igazán keményvonalas Apple-rajongóknak szól. Aki igazán szemfüles, annak feltűnhet, hogy a videóban 1:23 magasságában egy képkocka […]

Elolvasom
2019. 9. 11.

Mindent a tegnap bemutatott iPhone készülékekről

Az Apple itthoni idő szerint tegnap 19 órakor rendezte éves őszi bemutatóját, ahol többek között bemutatásra kerültek az idei iPhone modellek is. Túl nagy meglepetések nem születtek; az előzetes pletykák alapján már lehetett tudni, hogy idén is három készülékkel bővül a paletta, ami tulajdonképpen inkább kettő: egy 6.1 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 11, egy 5.8 […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.