+36 70 369 44 78

Blog

Ezekre utalhat az Apple-meghívón szereplő almalogó

Ezekre utalhat az Apple-meghívón szereplő almalogó

Ahogy azt előre sejteni lehetett, az Apple szeptember 10-én rendezi az éves őszi bemutatóját, amire már ki is küldték a meghívókat. A cég ezekbe a grafikákba mindig kódol valamilyen üzenetet és ahogy az lenni szokott, be is indultak a találgatások az idei megjelenés kapcsán.

A 9to5Mac feltételezése szerint az iPhone XR utódjaként érkező készülék továbbfejlesztett színvariánsaira utal a logó. A modell jelenleg feketében, fehérben, kékben, sárgában, korall színben és pirosban – PRODUCT (RED) – kapható, idén viszont ezek szerint a korall és a kék helyett a zöld és levendula szín jelenhet meg a palettán.
A MacRumors azzal az elképzeléssel állt elő, hogy a szivárványos árnyalatok az eredeti Macintoshnál 1984-ben használt emblémára utalhatnak, ami lehet idén visszatér.

Utalhat az új logó az iMac G3 évfordulójára is. Ez az eszköz 1998-ban jelent meg, és 1999-ben frissült, és áttetsző színekkel érkezett. Elképzelhető tehát, hogy a mostani logó egyfajta tisztelgés az említett készülék 20. szülinapja előtt – írja a hvg.

A legelrugaszkodottabb elképzelés a Softpedia News tollából származik, mely szerint az Apple új iPod generáció bemutatására is készül, mivel ők a lila szeletbe egy iPod készüléket vizionalizálnak. (mondjuk jó kérdés, hogy milyen szerhasználat eredményeképpen)
Ez utóbbi már csak azért sem valószínű, mert a cég nem régiben frissítette -sokak számára teljesen feleslegesen- az iPod Touch termékpalettát.

Talán a legvalószínűbb magyarázat az, hogy a meghívó logója egyszerűen csak az Apple sokszínűségét és elfogadását hivatott tükrözni. Mindenesetre jövő hét kedden minden kiderül, többek között az is, hogy a várhatóan 3 új iPhone készülék mellett valóban előrukkolnak-e az Apple Watch 5. generációjával.

Hasonló bejegyzések

2020. 1. 23.

Ilyen lesz a következő iPhone?

Ugyan még csak alig pár hónapja mutatta be az Apple az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket, de közben átléptünk a következő évbe, sőt évtizedbe, így nem csoda, hogy élesednek a pletykák az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Az egyik legtöbbet emlegetett dolog az, hogy az Apple új képernyőméreteket vezethet be. Az egyik iPhone 12s lehet […]

Elolvasom
2020. 1. 16.

Így dolgozik Daisy, az iPhone-szétszedő robot – videó

Még anno 2016-ban olvashattunk már Liam-ról, akit azzal a céllal alkotott az Apple, hogy darabokra szedje a céghez visszajuttatott használt vagy tönkrement iPhone készülékeket. Az ő egyes alkatrészei is segítettek Daisy megalkotásában, aki 2018 óta teljesít szolgálatot egy texasi gyárban és elődjéhez hasonlóan óránként 200 iPhone készüléket képes elemeire bontani. Ez a 2017-es évben egymilliárd eszközt jelentett. Természetesen a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.