+36 70 369 44 78

Blog

Frissült a MacBook-kínálat

Frissült a MacBook-kínálat

Egyszerűsödött  a kínálat és elbúcsúzhatunk a 12 hüvelykes MacBook készülékektől.

A kínálat egyszerűsítése alatt azt kell érteni, hogy befejeződött a 12 hüvelykes MacBook forgalmazása, így a kisebb és kedvezőbb árú laptopra vágyóknak a 13,3 hüvelykes MacBook Airt kínálja a vállalat, míg a komolyabb megoldásra éhezők a 13 / 15 hüvelykes MacBook Pro modellek közül választhatnak.

A MacBook Air frissítése nem hozott sok érdemleges változást. Az egyetlen ilyen említésre méltó talán a True Tone kijelző, amely a környezeti fény alapján képes automatikusan állítani a megjelenítőn látható színeket, hogy azok minél természetesebbnek tűnjenek. Ezen kívül a termék ára 1099 dollára “csökkent” ami hazánkban bruttó 429 990 forintot jelent.

A 13 hüvelykes MacBook Pro esetében már beszélhetünk olyan újdonságokról, mint a Touch Bar érintőfelület, a Touch ID ujjlenyomat-olvasó valamint a géptető alatt ezúttal már egy 8. generációs Intel Core i5 proci dolgozik.
Az azonban továbbra is elkeserítő, hogy 128 GB SSD esetében is már 509.990 forintot kell fizetnünk, míg 256 GB esetében 589.990 forinttal leszünk rövidebbek. Fél millióért ilyen háttértárak?! Apple pls!

 

forrás

Hasonló bejegyzések

2019. 7. 16.

Budapestre érkezik az Apple társalapítója

Idén október 30-án látogat a fővárosba Steve Wozniak, az Apple társalapítója. A szakmában csak Woz-ként emlegetett mérnök 1976-ban alapította a néhai Steve Jobs-al az Apple Computer Inc. vállalatot és tervezte meg gyakorlatilag az első személyi számítógépet, melyet elég volt rákötni egy monitorra, csatlakoztatni egy klaviatúrát és már mehetett is buli. Még abban az évben piacra […]

Elolvasom
2019. 7. 9.

Beépített kamerás Apple Watch érkezhet a jövőben

Úgy tűnik az Apple hamarosan az Apple Watch okosóráját is beállítaná a kamerás eszközei sorába. A Macrumors  számolt be nemrég egy szabadalomról, amit a cupertinoi cég nyújtott be és az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala nemrégiben el is fogadta azt és ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy a cég a jövőben integrált kamerával bővíteni […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.