+36 70 369 44 78

Blog

Frissült a MacBook-kínálat

Frissült a MacBook-kínálat

Egyszerűsödött  a kínálat és elbúcsúzhatunk a 12 hüvelykes MacBook készülékektől.

A kínálat egyszerűsítése alatt azt kell érteni, hogy befejeződött a 12 hüvelykes MacBook forgalmazása, így a kisebb és kedvezőbb árú laptopra vágyóknak a 13,3 hüvelykes MacBook Airt kínálja a vállalat, míg a komolyabb megoldásra éhezők a 13 / 15 hüvelykes MacBook Pro modellek közül választhatnak.

A MacBook Air frissítése nem hozott sok érdemleges változást. Az egyetlen ilyen említésre méltó talán a True Tone kijelző, amely a környezeti fény alapján képes automatikusan állítani a megjelenítőn látható színeket, hogy azok minél természetesebbnek tűnjenek. Ezen kívül a termék ára 1099 dollára “csökkent” ami hazánkban bruttó 429 990 forintot jelent.

A 13 hüvelykes MacBook Pro esetében már beszélhetünk olyan újdonságokról, mint a Touch Bar érintőfelület, a Touch ID ujjlenyomat-olvasó valamint a géptető alatt ezúttal már egy 8. generációs Intel Core i5 proci dolgozik.
Az azonban továbbra is elkeserítő, hogy 128 GB SSD esetében is már 509.990 forintot kell fizetnünk, míg 256 GB esetében 589.990 forinttal leszünk rövidebbek. Fél millióért ilyen háttértárak?! Apple pls!

 

forrás

Hasonló bejegyzések

2019. 11. 19.

Még az idén készül valamire az Apple

December 2-án, itthoni idő szerint este 10 órakor New York városában tart még egy sajtótájékoztatót idén az Apple – számol be a Portfolio. Az esemény témája, amint az a meghívón is olvasható, 2019 legjobb alkalmazásainak és játékainak kiemelése. Az Apple minden évben közzéteszi közleményben a kedvenc alkalmazásainak és játékainak listáját, ám az, hogy most ezt […]

Elolvasom
2019. 11. 14.

Itt a 16 hüvelykes MacBook Pro

Amikor már azt hittük volna, hogy az Apple nem tartogat több harveres bemutatót a 2019-es évre, akkor megérkezett az új MacBook Pro, pontosabban annak egy 16 hüvelykes retina kijelzős változata. Az új MacBook Pro azoknak készült, akik nem ismernek határokat, és ötleteikkel képesek megváltoztatni a világot. Ez magasan a legjobb laptop, amit az Apple valaha alkotott. […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.