+36 70 369 44 78

Blog

Frissült a MacBook-kínálat

Frissült a MacBook-kínálat

Egyszerűsödött  a kínálat és elbúcsúzhatunk a 12 hüvelykes MacBook készülékektől.

A kínálat egyszerűsítése alatt azt kell érteni, hogy befejeződött a 12 hüvelykes MacBook forgalmazása, így a kisebb és kedvezőbb árú laptopra vágyóknak a 13,3 hüvelykes MacBook Airt kínálja a vállalat, míg a komolyabb megoldásra éhezők a 13 / 15 hüvelykes MacBook Pro modellek közül választhatnak.

A MacBook Air frissítése nem hozott sok érdemleges változást. Az egyetlen ilyen említésre méltó talán a True Tone kijelző, amely a környezeti fény alapján képes automatikusan állítani a megjelenítőn látható színeket, hogy azok minél természetesebbnek tűnjenek. Ezen kívül a termék ára 1099 dollára “csökkent” ami hazánkban bruttó 429 990 forintot jelent.

A 13 hüvelykes MacBook Pro esetében már beszélhetünk olyan újdonságokról, mint a Touch Bar érintőfelület, a Touch ID ujjlenyomat-olvasó valamint a géptető alatt ezúttal már egy 8. generációs Intel Core i5 proci dolgozik.
Az azonban továbbra is elkeserítő, hogy 128 GB SSD esetében is már 509.990 forintot kell fizetnünk, míg 256 GB esetében 589.990 forinttal leszünk rövidebbek. Fél millióért ilyen háttértárak?! Apple pls!

 

forrás

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.