+36 70 369 44 78

Blog

Gond van az iPhone Xs és Xs Max töltésével

Gond van az iPhone Xs és Xs Max töltésével

Egyre több újdonsült iPhone Xs és Xs Max tulajdonos jelzi a különböző fórumokon, hogy rendellenességet mutat a készülék ha töltésről van szó. A legtöbb esetben az új telefonok csak akkor kezdenek el tölteni, ha a kijelző aktív, kikapcsolt állapotban nem. Vannak akik azonban arra panaszkodtak, hogy nem elég “felébreszteni” a telót, újra is kell csatlakoztatni a lighting töltőkábelt. A legritkább esetben pedig az iPhone nem hajlandó reagálni egy bizonyos pont után, ha úgy csatlakoztatták a töltőkábelt, hogy a kijelző ki volt kapcsolva.

A népszerű Unbox Therapy nevű YouTube csatorna készített is egy videót a jelenségről, amiből kiderül, hogy nem minden készülék és nem minden töltési mód érintett, de a probléma nagyon is valós.

Nem lehet biztosan tudni, hogy mi okozza a problémát, de a legnépszerűbb feltételezések szerint az iOS 11.4.1-ben bevezetett korlátozott USB korlátozott mód lehet a ludas, amely megakadályozza, hogy az iPhone, iPad vagy iPod touch kommunikáljon az USB tartozékokkal a Lightning csatlakozón keresztül, ha egy óra vagy hosszabb idő telt el az eszköz óta legutóbbi feloldása óta. Ezt némileg árnyalja, hogy egyes felhasználók szerint a funkció letiltása sem segít, valamint, hogy az Apple szerint ez a töltést amúgy sem érinti.

Akárhogy is, vélhetően szoftveres problémáról lehet szó, amelyet a cég minden bizonnyal minél hamarabb orvosolni kíván, hiszen nem vet túl jó fényt a most debütált telefonjaikra.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.