+36 70 369 44 78

Blog

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Ismerős az érzés amikor hirtelen felindulásból küldesz egy nem túl szofisztikált üzenetet valakinek Facebookon vagy esetleg elküldöd a főnöködet a pi&@ba, netán részegen ráírsz az exedre, aztán pár perc múlva beüt, hogy mit csináltál és arra gondolsz, hogy bárcsak visszaszívhatnád?! Akkor a Messenger hamarosan érkező funkcióját éppen Neked találták ki!

A szó elszáll, az írás megmarad – tartja a mondás, de nem akkor ha Mark Zuckerberg közösségi médiavállalatáról van szó. Ugyan eddig is tudtunk törölni egy-egy üzenetet, ami az átmulatott este után másnap szégyenérzetet okozott, de ilyenkor csak a saját fiókunkból tűnt el, a címzett ettől még ugyanúgy láthatta. Most azonban The Verge beszámolója szerint az iPhone-okra és iPadekre készített változat 191.0-ás sorozatszámú frissítése már tartalmazni fog egy Unsend nevű funkciót is, amivel -igen, jól sejted- visszavonhatjuk illetve törölhetjük az elküldött üzeneteket.
Heuréka! -kiáltanak fel most biztos sokan, nekik azért elmondjuk, hogy ez csak addig fog működni, amíg a címzett még nem olvasta el az üzenetet, és akkor is csupán 10 percünk lesz arra, hogy ezt megtegyük. Azért ez is valami, na!

Ez a fejlesztés egyébként még áprilisban került a figyelem középpontjába, miután a Facebook elismerte, hogy Mark Zuckerberg több elküldött üzenetét is törölte. Nem szép dolog kisajátítani egy ilyen fontos újdonságot főnökúr!
A funkciót már október óta tesztelgetik, ahogy arról egy Twiterre feltöltött kép is árulkodik:

Hasonló bejegyzések

2019. 7. 23.

Videón az idei iPhone modellek!

Ahogy közeledik az idei iPhone készülékek bemutatásának időpontja, egyre több és egyre részletesebb info és hír lát napvilágot velük kapcsolatban. Jóllehet ezek java része fenntartásokkal kezelendő pletyka, de valljuk be, hogy az Apple – és a többi gyártó – már évek óta egyre nehezebben tud meglepetést okozni a felhasználóknak a sok szivárogtatás miatt. Ezúttal már […]

Elolvasom
2019. 7. 16.

Budapestre érkezik az Apple társalapítója

Idén október 30-án látogat a fővárosba Steve Wozniak, az Apple társalapítója. A szakmában csak Woz-ként emlegetett mérnök 1976-ban alapította a néhai Steve Jobs-al az Apple Computer Inc. vállalatot és tervezte meg gyakorlatilag az első személyi számítógépet, melyet elég volt rákötni egy monitorra, csatlakoztatni egy klaviatúrát és már mehetett is buli. Még abban az évben piacra […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.