+36 70 369 44 78

Blog

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Hamarosan törölhetjük a részegen küldött üzeneteket; álomfunkció érkezik a Messengerhez

Ismerős az érzés amikor hirtelen felindulásból küldesz egy nem túl szofisztikált üzenetet valakinek Facebookon vagy esetleg elküldöd a főnöködet a pi&@ba, netán részegen ráírsz az exedre, aztán pár perc múlva beüt, hogy mit csináltál és arra gondolsz, hogy bárcsak visszaszívhatnád?! Akkor a Messenger hamarosan érkező funkcióját éppen Neked találták ki!

A szó elszáll, az írás megmarad – tartja a mondás, de nem akkor ha Mark Zuckerberg közösségi médiavállalatáról van szó. Ugyan eddig is tudtunk törölni egy-egy üzenetet, ami az átmulatott este után másnap szégyenérzetet okozott, de ilyenkor csak a saját fiókunkból tűnt el, a címzett ettől még ugyanúgy láthatta. Most azonban The Verge beszámolója szerint az iPhone-okra és iPadekre készített változat 191.0-ás sorozatszámú frissítése már tartalmazni fog egy Unsend nevű funkciót is, amivel -igen, jól sejted- visszavonhatjuk illetve törölhetjük az elküldött üzeneteket.
Heuréka! -kiáltanak fel most biztos sokan, nekik azért elmondjuk, hogy ez csak addig fog működni, amíg a címzett még nem olvasta el az üzenetet, és akkor is csupán 10 percünk lesz arra, hogy ezt megtegyük. Azért ez is valami, na!

Ez a fejlesztés egyébként még áprilisban került a figyelem középpontjába, miután a Facebook elismerte, hogy Mark Zuckerberg több elküldött üzenetét is törölte. Nem szép dolog kisajátítani egy ilyen fontos újdonságot főnökúr!
A funkciót már október óta tesztelgetik, ahogy arról egy Twiterre feltöltött kép is árulkodik:

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.