+36 70 369 44 78

Blog

A törött hátlapi üvegek megmentője

A törött hátlapi üvegek megmentője

Az iPhone 8 érkezése megmutatta, hogy az üveg hátlap az, ami igazán szemet gyönyörködtető egy mobilon. 

Az első iPhone készülékek üveg hátlappal debütáltak, a stílusos külső segítségével gyorsan elrabolta a felhasználók szívét, valamint széles körben népszerűvé váltak az első generációs iPhone telefonok. A következő generációknál már az üveg hátlap helyett minimalista fekete műanyaggal jelentek meg a készülékek.
Majd sok évvel később 2017 – ben az iPhone újra üveg hátlappal indult hódító körútjára.

A tapasztalatunk, hogy a második leggyakoribb meghibásodási ok a kijelző törés után a hátlapon található üveg sérülése, mióta az Apple újra alkalmazni kezdte az üveg designt. Az új a külső valóban luxus érzetet sugall, viszont hátránnyal is jár egyben, hiszen az üveg hátlap rendkívül sérülékeny. Számos veszélynek van kitéve a nap folyamán, akár séta közben könnyen kicsúszhat a kezünkből, de akár aprópénz, kulcs mellé helyezve a zsebben is sérülhet.

Az iPhone X és későbbi szériák esetében az egyik legnehezebb szervizelési munkafolyamat a hátlapi üveg csere. Ez annak köszönhető, hogy szinte minden alkatrészt el kellett távolítani a készülékből a szerelés során.

Cégünk 2019 óta a legjobb lézeres technológiát alkalmazza az üvegréteg cseréjére. Ezzel a megoldással nemcsak hogy gyorsan, de a készülék egyéb alkatrészeinek szétbontása és esetleges sérülései nélkül cserélhető az üveglap. Ez a folyamat két egyszerű lépésből áll: az első, amikor a lézer elégeti a hátlapi üvegre felvitt festéket, még a második, amikor a hátlapon levő festéket, ragasztót égeti el a lézer.

Eltört a telefonod hátlapja? Érdemes minél előbb szakszervizhez fordulni, hiszen nem csak rontja az esztétikai összképet, de sérüléseket is okozhat. Szervizünkben a legjobb, legújabb technológia segítségével akár 3 órán belül kicseréljük neked.

Hátlapi üvegcsere árainkat ITT találod.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.