+36 70 369 44 78

Blog

Hírmorzsák az iPhone 12 megjelenéséről

Hírmorzsák az iPhone 12 megjelenéséről

Az új iPhone debütálását minden évben izgalmak veszik körül, hiszen egy ilyen nagy volumenű világszenzáció mindig érdekes hírmorzsákat tartogat egészen a megjelenés dátumáig. Az alábbi cikkben összeszedtük, hogy milyen információkat ejtettek el az Apple tájékán az iPhone család legújabb tagjáról. 

Hírmorzsák az iPhone 12 megjelenéséről:

Pár órája ismert a legfrissebb hírt, az Apple későbbre időzítette a megjelenését a megszokott dátumnál. Így aki megszeretné vásárolni az iPhone 12 készüléket, azzal kalkulálhat, hogy október közepén lesz erre lehetősége.

A legújabb iPhone modell új kijelző méretet kapott, ezáltal az 5,4 hüvelykes méretével kisebb lesz, mint a 2020 – as SE készülék. Tehát átveszi a legkisebb iPhone szerepét. Természetesen elérhető lesz több méretben is, a középső méret 6,1 hüvelykkel büszkélkedhet, még az iPhone 12 Pro Max 6,7 hüvelykkel rendelkezhet.

Nem csak a mérete, hanem a vastagsága is a csökkenés irányába mozdul el, legalábbis a Pro Max méretnél. Még az iPhone 11 Pro Max 8,1 mm vastag, addig az iPhone 12 Pro Max 7,4 mm.

A kijelző mérete is változásokon esik át a jelenlegi 6,5 colról 6,7 colra növekszik, még a kijelző körüli keret az új modellen 1,55 milliméterre változik.

Az USB C – s kábelekre viszont még várni kell minimum további egy évet, a pletykák szerint idén még lightning kábelekkel debütál az iPhone 12.

RÉSZLETEK AZ IPHONE 12 – RŐL

A hírek alapján még körülbelül 2 hónapot várat magára a megjelenés, viszont egyre közelít a dátum. Viszonylag sok információ, pletyka övezi körül az iPhone 12 szériát, ami teljesen megszokott egy új Apple készüléknél. Melyik hírmorzsa tetszett a legjobban az iPhone 12 megjelenéséről? Te lefogod cserélni a jelenlegi telefonod az iPhone 12 – re? Neked melyik méret a legideálisabb?

Ha már iPhone 12 – ről és pletykákról van szó, olvasd el az alábbi cikkünket az IOS 14 – ről.

Forrás: Macrumors

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.