+36 70 369 44 78

Blog

Idénre még egy újdonságot tartogat az Apple!

Idénre még egy újdonságot tartogat az Apple!

Az elmúlt két hónapban rengeteg termékkel készült az Apple a rajongók számára. Idén nincs hiány új termékekben, viszont a bemutatók sora még nem ért véget 2020 – ra. Az idei év erősnek számít ebből a szempontból, több modell érkezett minden fronton: Apple Watch, iPhone és iPad már csak az utolsó termék család maradt ki. Ez pedig nem mást, mint a MacBook.

Rövid visszatekintés a 2020 – ban bemutatott termékekről:

Mentsd el a dátumot a naptáradba! November 17 – én az idei utolsó bemutató keretén belül derül fény arra, hogy mit tartogat számunkra még az Apple. A rivaldafényt ezúttal a MacBook lopja el. Ebben az évben a megszokott módon fogunk vele találkozni, természetesen online keretek között a koronavírusra való tekintettel.

Egy korábbi WWDC – n a gyártó azt ígérte a közönségnek, hogy még idén piacra kerül az első Silicon MacBook. Ebből pedig egyszerűen következtethető, hogy novemberben már bemutatja a cég a nagyközönség számára.

A Silicon Mac – ről bővebben
Az Apple által „Silicon” névre kereszt technológia, mely kiterjesztése az Apple által használt A – sorozatos CPU – nak. Ezeket a telefonokban és az iPad készülékekben használja a gyártó és most integrálja a MacBook – ba is.  Ezáltal ARM – alapú processzorra állnak át a gyártás során. Ennek oka az energiahatékonyság növelése anélkül, hogy ez a teljesítmény rovására menne. Az átállás előreláthatólag 2 év alatt fog végbemenni. Bevallásuk szerint nincs ok az aggodalomra, továbbra is engedélyezni fogja a frissítéseket, újdonságokat a korábban kiadott Mac készülékekre a cég.

Várod vagy nem várod az első Silicon Mac – et?

Forrás: Szifon.com

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.