+36 70 369 44 78

Blog

Így fog kinézni az iOS 13 – kiszivárgott képek!

Így fog kinézni az iOS 13 – kiszivárgott képek!

Már csak kevesebb, mint egy hét és kezdődik az Apple éves fejlesztői konferenciája. A hétfőn, itthoni idő szerint 19 órakor kezdődő WWDC-n többek között bemutatásra kerül az új macOS 10.15, a watchOS 6, a tvOS 13 és mind közül a legjobban várt iOS 13 is. A 9to5Mac most ez utóbbiról hozott nyilvánosságra kiszivárgott képeket, információkat.

Ezeken már jól látszik a sokak által várt dark mode, ami sokkal kellemesebbé teszi a telefon használatát a szem számára, igaz akkumulátor kímélő szerepe csak az OLED kijelzős készülékeknél érvényesül, hiszen ott a fekete pixelek eleve nem kerülnek megvilágításra, míg az LCD kijelzőt használó modelleknél folyamatos a háttér világítás.

Megújul a képszerkesztő panel is; sokkal realisztikusabb ikonokat kapunk majd, illetve maga a panel is jobban beépül a felületbe, ahogy az az első kép jobb szélső készülékének kijelzőjén is látszik. Továbbá ez a panel iPad-en szabadon mozgatható is lesz majd.
Újdonságokat tartogat majd az Emlékeztetők funkciói is, ahol a hírek szerint négy új alkategóriát kapunk majd, amik a “Ma”, “Időzített”, “Megjelölt” és “Mind” lesznek és amelyek lényegesen megkönnyíthetik majd teendők átláthatóságát.

A portál beszámol még arról is, hogy az iPhone keresése és a Barátok alkalmazás egybeolvad egy “Find My” alkalmazássá,  ami egyesíti a barátok és az eszközök keresését, valamint egy teljesen új felületet hoz iPaden. A sötét mód bekapcsolása után pedig természetesen a térkép felülete is sötéten jelenik majd meg, hasonlóan a jelenlegi macOS Térképek alkalmazásban látottakhoz.

 

forrás

 

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.