+36 70 369 44 78

Blog

Így néz ki egy Apple Store kirablása – Videó

Így néz ki egy Apple Store kirablása – Videó

Idén ez már a sokadik eset, hogy kifosztják az Apple egy hivatalos üzletét az Egyesült Államokban. Mivel drágák az almás termékek, ezért nem csoda, hogy a tolvajok célpontjaivá váltak, a rendőrség azonban egyelőre nem tudja, hogy szervezett bandák követik-e el ezeket a bűncselekményeket, vagy csupán divatossá vált kifosztani az Apple Store-okat.

Ezúttal nyolc kapucnis illető rohamozta meg az Apple Palo Alto-i üzletét, nagy értékben tulajdonítva el iPhone és iPad készülékeket. Reggel ismét visszatértek és a kirakatokat betörve vittek mindent amit csak értek. Ekkor mintegy 13 millió forintnyi eszközt zsákmányoltak.

Ez az üzlet egyébként különösen nagy jelentőséggel bír az Apple számára, hiszen Steve Jobs is ebben a városban nőtt fel, valamint Tim Cook-nak is szokásává vált ebben a boltban várni az új iPhone-ok startját és fotózkodni az első vásárlókkal.

Ebben a videóban szintén egy kaliforniai Apple Store kirbalása utáni események láthatóak; ezúttal sikerült megcsípni az egyik elkövetőt, akit vélhetően lecsúszott nadrágja is akadályozott a menekülésben. Társai nem várták meg.

Ebben az évben csak augusztus és szeptember között már összesen 77 millió forintnyi Apple terméket loptak el, csak a San Fransisco-i régióban. A rendőrség szerint minél többször ad hírt a média ilyen esetekről, a rablók annál könnyebbnek ítélik meg egy-egy Store kifosztását, ami viszonylag kis energiabefektetés mellett hatalmas hozammal kecsegtet.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.