+36 70 369 44 78

Blog

Így nézhet majd ki az iPhone SE utódja – videó

Így nézhet majd ki az iPhone SE utódja – videó

Már számos pletyka látott napvilágot arról, hogy az Apple 2020-ban végre piacra dobja az iPhone SE utódját, ami az eddigi információk szerint az iPhone 9 névre hallgat majd. Most a OnLeaks az eddigi információk alapján megörvendeztette a rajongókat egy-két renderelt képpel és videóval is.

A szivárogtatások terén igencsak megbízhatónak tartott Ming-Chi Kuo elmondásai alapján készített koncepció-videó szerint a 4,7 colos kijelző egy 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres házban foglal majd helyet, ami így méreteit tekintve leginkább az Apple 2017-es iPhone-jára emlékeztet. A borítása matt üveg lehet, és állítólag vezeték nélkül is lehet majd tölteni.

Ez alapján pedig újra bízhatunk benne, hogy ez a készülék visszakapja a sokak által hiányolt Touch ID technológiát, processzor szinten pedig az A13-as Bionic fog benne dolgozni.
Korábbi infók szerint az eszköz gyártása idén februártól kezdődik, a boltok polcaira pedig márciusban érkezhet meg és az ára valahol 150 ezer forint környékén mozoghat majd.

 

forrás: hvg.hu

Hasonló bejegyzések

2020. 1. 28.

Ezt gondolja az Apple az egységes töltő-szabványról

Már az európai parlamentben is téma a telefongyártók töltőinek egységesítése. Ez nem csupán a fogyasztók életét könnyítené meg, de döntéshozók szerint az évi 51 ezer tonna elektronikai hulladék visszaszorítását is segítené. Az Apple erre adott válasza viszont az, hogy ez a lépés részükről sokkal több elektronikai szemetet eredményezne. Jelenleg több mint egymilliárd készülék használja a […]

Elolvasom
2020. 1. 23.

Ilyen lesz a következő iPhone?

Ugyan még csak alig pár hónapja mutatta be az Apple az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket, de közben átléptünk a következő évbe, sőt évtizedbe, így nem csoda, hogy élesednek a pletykák az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Az egyik legtöbbet emlegetett dolog az, hogy az Apple új képernyőméreteket vezethet be. Az egyik iPhone 12s lehet […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.