+36 70 369 44 78

Blog

Így nézhet majd ki az iPhone SE utódja – videó

Így nézhet majd ki az iPhone SE utódja – videó

Már számos pletyka látott napvilágot arról, hogy az Apple 2020-ban végre piacra dobja az iPhone SE utódját, ami az eddigi információk szerint az iPhone 9 névre hallgat majd. Most a OnLeaks az eddigi információk alapján megörvendeztette a rajongókat egy-két renderelt képpel és videóval is.

A szivárogtatások terén igencsak megbízhatónak tartott Ming-Chi Kuo elmondásai alapján készített koncepció-videó szerint a 4,7 colos kijelző egy 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres házban foglal majd helyet, ami így méreteit tekintve leginkább az Apple 2017-es iPhone-jára emlékeztet. A borítása matt üveg lehet, és állítólag vezeték nélkül is lehet majd tölteni.

Ez alapján pedig újra bízhatunk benne, hogy ez a készülék visszakapja a sokak által hiányolt Touch ID technológiát, processzor szinten pedig az A13-as Bionic fog benne dolgozni.
Korábbi infók szerint az eszköz gyártása idén februártól kezdődik, a boltok polcaira pedig márciusban érkezhet meg és az ára valahol 150 ezer forint környékén mozoghat majd.

 

forrás: hvg.hu

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.