+36 70 369 44 78

Blog

Így nézhet majd ki az iPhone SE utódja – videó

Így nézhet majd ki az iPhone SE utódja – videó

Már számos pletyka látott napvilágot arról, hogy az Apple 2020-ban végre piacra dobja az iPhone SE utódját, ami az eddigi információk szerint az iPhone 9 névre hallgat majd. Most a OnLeaks az eddigi információk alapján megörvendeztette a rajongókat egy-két renderelt képpel és videóval is.

A szivárogtatások terén igencsak megbízhatónak tartott Ming-Chi Kuo elmondásai alapján készített koncepció-videó szerint a 4,7 colos kijelző egy 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres házban foglal majd helyet, ami így méreteit tekintve leginkább az Apple 2017-es iPhone-jára emlékeztet. A borítása matt üveg lehet, és állítólag vezeték nélkül is lehet majd tölteni.

Ez alapján pedig újra bízhatunk benne, hogy ez a készülék visszakapja a sokak által hiányolt Touch ID technológiát, processzor szinten pedig az A13-as Bionic fog benne dolgozni.
Korábbi infók szerint az eszköz gyártása idén februártól kezdődik, a boltok polcaira pedig márciusban érkezhet meg és az ára valahol 150 ezer forint környékén mozoghat majd.

 

forrás: hvg.hu

Hasonló bejegyzések

2020. 8. 4.

Hírmorzsák az iPhone 12 megjelenéséről

Az új iPhone debütálását minden évben izgalmak veszik körül, hiszen egy ilyen nagy volumenű világszenzáció mindig érdekes hírmorzsákat tartogat egészen a megjelenés dátumáig. Az alábbi cikkben összeszedtük, hogy milyen információkat ejtettek el az Apple tájékán az iPhone család legújabb tagjáról. INFORMÁCIÓ MORZSÁK AZ IPHONE 12 – RŐL: Pár órája ismert a legfrissebb hírt, az Apple […]

Elolvasom
2020. 7. 31.

Mi a teendő, ha lassú vagy lefagy a MacBook készüléked?

A CareCity szerviz csapatához nem csak iPhone készülékkel fordulhatsz, ugyanolyan szakértelemmel javítunk MacBook, iPad valamint Apple Watch eszközöket is. Tapasztaltad már, hogy Mac géped lassú, sőt akár le is fagy? Ennek általában két fő oka lehet, az egyik, hogy újra kell telepíteni a rendszert, a másik pedig, hogy újra kell pasztázni a hűtőfelületet, emellett pedig […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.