+36 70 369 44 78

Blog

Ilyen a 10 millió forintos iPhone

Ilyen a 10 millió forintos iPhone

Kedvenc orosz barátaink a Caviar Royal Gift webshopnál megint alkottak és aki lemaradt volna a meteorkővel és a hold egy darabjával díszített, közel 14 millió forintot kóstáló verzióról, annak itt van most egy pár újabb egyedi darab, amiket garantáltan nem csapnak ki a miénk mellé a bárpultnál.

Bemelegítésnek itt egy iPhone 11 Pro páros, amit a 107 éve elsüllyedt Titanic ihletett. Olyannyira, hogy a fekete titánból készült, és többek között egy vasmacskát is tartalmazó hátlapokba beépítésre került egy-egy darabka magából a hajóból is. A mindössze 10 példányban kiadott, élő történelemmel díszített készülékek ára a tárhelytől függően 2,1 és 2,5 millió forintnak megfelelő dollár.

A Titanic Edition a szegények telefonja a most következő versenyzőhöz képest.
A Vostok-1 névre keresztelt jelenlegi iPhone csúcsmodelleknek bizony nem csak nagyzási hóbortból ez a nevük, ugyanis – mint azt már bizonyára mindenki kitalálta – a hátlapba beépítésre került magából az űrhajóból, amivel Jurij Gagarin 1961-ben első emberként az űrbe jutott, egy darabka. Bizonyára ez a tény és az, hogy csak egyetlen darab készül belőle, tehető felelőssé azért, hogy az ára a jelenlegi árfolyamon 9,9 és 10,1 millió forintnak megfelelő dollár közé tehető, szintén a tárhely függvényében.

 

forrás: Player

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.