+36 70 369 44 78

Blog

Ilyen lehet az új iPad Pro – Videó

Ilyen lehet az új iPad Pro – Videó

Közel egy hét múlva, jövő hét szerdán rendezi az Apple a szokásos őszi médiaeseményét, amelyen a három új iPhone modell és az Apple Watch Series 4 mellett várhatóan bemutatják az új 12,9″-es iPad Pro-t is. Az alább látható renderek nem az Apple-től származnak, hanem a OneLeaks nevű twitteroldal forrásától valók, aki nemes egyszerűséggel kilopta a gyárból az eszköz CAD állománylistáját, ezek alapján készülhetett a “prototípus”.

Az már elsőre is feltűnhet, hogy eltűntek a klasszikus lekerekítések, helyette enyhén sarkos design-t figyelhetünk meg, ami önmagában drasztikus váltásnak tűnhet a cupertinoiak részéről. A home-gomb hiánya arra utal, hogy a következő generációs iPad-ek is Face ID-val fognak rendelkezni, azonban a kijelző notch-mentes lesz, ugyanis a megjelenítő körüli vékony kávában kényelmesen elférhetnek az arc azonosításhoz szükséges szenzorok.

A OneLeaks szerint az új tablet méretei 280,6 mm × 215 mm × 5,85 mm körül lesznek a mostani 305,7 mm x 220,6 mm x 6,9 mm helyett, ami azért is érdekes, mert az OLED kijelzős készülékek általában vastagabbak LCD-s elődeiknél, itt azonban vékonyabb modellre számíthatunk.

Haladva a trendekkel, természetesen innen is eltűnik a 3,5 mm-es jack csatlakozó és további érdekesség, hogy a Smart Connector az eszköz oldaláról átkerült a hátuljára. Ezt a koncepció készítői azzal indokolják, hogy fekvő módban nem működne a Face ID, így a klaviatúra csatlakozót úgy kellett elhelyezni, hogy irodai “módban” is használható legyen az arcazonosítás. Ködös, igaz?!

Azt a twitteren is kiemelik, hogy érdemes ezeket az értesüléseket erős fenntartásokkal kezelni, már csak azért is, mert az Apple-t ismerve nem valószínű, hogy például átálltak a lekerekített designról vagy, hogy áthelyezték a Smart Connctort.
Sőt, az sem valószínű, hogy az új iPad-ek bemutatására is jövő héten kerül sor, sokkal valószínűbb, hogy a hónap végén, az új Mac frissítésekkel egy időben futnak majd be.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.