+36 70 369 44 78

Blog

Ilyenek lehetnek a következő generációs iPad készülékek

Ilyenek lehetnek a következő generációs iPad készülékek

Az ősszel debütáló iPhone készülékek kinézetét firtató hírek után szinte adta magát a lehetőség, hogy a következő generációs iPad modellek is átvegyenek bizonyos külső stílusjegyeket.

A japán Mac Otakara blog a hétvégén egy kínai beszerzési forrást idézett, állítva, hogy a negyedik generációs 11 hüvelykes és 12,9 hüvelykes iPad Pro készülékek ugyanazt a három lencsés kamera-tömböt fogják kapni, amelyet széles körben híresztelnek, hogy az Apple következő iPhone sorozatába kerülnek idén.
belépő szintű iPad készülékek pedig a mostani 9.7 helyett valamivel nagyobb, 10.2 hüvelykes kijelzővel érkezhetnek és azt a dupla kameralencsét öröklik, ami várhatóan az iPhone Xr utódjába kerül majd.

A forrás azt állítja, hogy ezek a készülékek októberben érkezhetnek majd. Az Apple egyébként 2018 októberében frissítette utoljára az iPad Pro termékcsaládot, a belépő szintű iPad pedig ugyan ezen év márciusában kapott ráncfelvarrást, így életszerűnek tűnik a frissítés idén.
Az persze egy másik kérdés, hogy valóban több szenzorból álló kamerával érkezhetnek-e majd ezek a termékek, hiszen eddig ez csak a cég okostelefonjaira volt jellemző.

Hasonló bejegyzések

2019. 8. 22.

A legdrágább iPhone 11

Bár az új iPhone modellek csak szeptember 10-én kerülnek bemutatásra és garantáltan nem lesznek olcsóak, orosz barátaink addig sem lustálkodtak és el is készítették a leendő modell 14 millió forintos változatát. Ha már idén volt a holdra-szállás 50. évfordulója, akkor a luxuskészülékben helyet kapott egy kis meteorkő és a hold egy darabja is. Az eszköz […]

Elolvasom
2019. 8. 15.

Kiderült, hogy mi lesz a neve az idei iPhone készülékeknek

Az Apple az iPhone X megjelenése kapcsán szakított első ízben az arab-számozású rendszerével a készülékneveket illetően. Aztán jött az Xs az Xs Max és az Xr. Logikusnak tűnhet, hogy ezt idén már nem akarják tovább bonyolítani, ezért is tűnhet reálisnak az ESR Gear most kiszivárgott listája, amely alapján a cég visszatér a jól bevált számozáshoz. […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.