+36 70 369 44 78

Blog

Ilyenek lehetnek a következő generációs iPad készülékek

Ilyenek lehetnek a következő generációs iPad készülékek

Az ősszel debütáló iPhone készülékek kinézetét firtató hírek után szinte adta magát a lehetőség, hogy a következő generációs iPad modellek is átvegyenek bizonyos külső stílusjegyeket.

A japán Mac Otakara blog a hétvégén egy kínai beszerzési forrást idézett, állítva, hogy a negyedik generációs 11 hüvelykes és 12,9 hüvelykes iPad Pro készülékek ugyanazt a három lencsés kamera-tömböt fogják kapni, amelyet széles körben híresztelnek, hogy az Apple következő iPhone sorozatába kerülnek idén.
belépő szintű iPad készülékek pedig a mostani 9.7 helyett valamivel nagyobb, 10.2 hüvelykes kijelzővel érkezhetnek és azt a dupla kameralencsét öröklik, ami várhatóan az iPhone Xr utódjába kerül majd.

A forrás azt állítja, hogy ezek a készülékek októberben érkezhetnek majd. Az Apple egyébként 2018 októberében frissítette utoljára az iPad Pro termékcsaládot, a belépő szintű iPad pedig ugyan ezen év márciusában kapott ráncfelvarrást, így életszerűnek tűnik a frissítés idén.
Az persze egy másik kérdés, hogy valóban több szenzorból álló kamerával érkezhetnek-e majd ezek a termékek, hiszen eddig ez csak a cég okostelefonjaira volt jellemző.

Hasonló bejegyzések

2019. 12. 5.

Nagy meglepetéssel készülhet az Apple a jövő iPhone tulajdonosainak

Így lassan év vége felé közeledve nem is lenne igazi ez a december egy kis jövőre vonatkozó iPhone pletyka nélkül. Egyes források elemzőkre hivatkozva állítják, hogy az Apple a jövő évben taktikát vált és az ezt követő években nem csak ősszel, hanem valamikor az év folyamán máskor is kiad majd iPhone készülékeket. 2021-től így összesen […]

Elolvasom
2019. 12. 3.

Ezek a legjobb appok idén az Apple szerint

Az Apple 9 kategóriában hirdetett győztesek a legjobb alkalmazások és játékok terén, ezen kívül kiderült még két top10-es lista is. 2019 legjobb Mac alkalmazása egy kiadványszerkesztő lett, a Affinity Publisher, amit jelenleg 12.790 forintért lehet beszerezni. iPad készülékek estében egy ingyenes app, a különböző grafikai elemekkel megspékelt Flow by Moleskine lett a befutó, míg iPhone […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.