+36 70 369 44 78

Blog

Ilyenek lehetnek a következő generációs iPad készülékek

Ilyenek lehetnek a következő generációs iPad készülékek

Az ősszel debütáló iPhone készülékek kinézetét firtató hírek után szinte adta magát a lehetőség, hogy a következő generációs iPad modellek is átvegyenek bizonyos külső stílusjegyeket.

A japán Mac Otakara blog a hétvégén egy kínai beszerzési forrást idézett, állítva, hogy a negyedik generációs 11 hüvelykes és 12,9 hüvelykes iPad Pro készülékek ugyanazt a három lencsés kamera-tömböt fogják kapni, amelyet széles körben híresztelnek, hogy az Apple következő iPhone sorozatába kerülnek idén.
belépő szintű iPad készülékek pedig a mostani 9.7 helyett valamivel nagyobb, 10.2 hüvelykes kijelzővel érkezhetnek és azt a dupla kameralencsét öröklik, ami várhatóan az iPhone Xr utódjába kerül majd.

A forrás azt állítja, hogy ezek a készülékek októberben érkezhetnek majd. Az Apple egyébként 2018 októberében frissítette utoljára az iPad Pro termékcsaládot, a belépő szintű iPad pedig ugyan ezen év márciusában kapott ráncfelvarrást, így életszerűnek tűnik a frissítés idén.
Az persze egy másik kérdés, hogy valóban több szenzorból álló kamerával érkezhetnek-e majd ezek a termékek, hiszen eddig ez csak a cég okostelefonjaira volt jellemző.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.