+36 70 369 44 78

Blog

Új modellról pletykálnak: iPhone 12 mini

Új modellról pletykálnak: iPhone 12 mini

A tűzközeli informátorok nem hagyják sosem cserben a hírmorzsákra éhes rajongókat. Korábban már DuanRui szivárogtatott ki információkat az új iPad – el kapcsolatban. Most az általa kiszivárogtatott hír szerint egy új koncepció valósul meg, amely az iPhone 12 mini nevet viseli. DuanRui által közétett kép szerint idén 4 modell lát napvilágot: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max és iPhone 12 mini.

DuanRui publikációján kitűnően látható 3 matrica, amin szerepelnek az új modellek nevei, méretei. Ez alapján a mini modell hű nevéhez és a jelenlegi iPhone – ok között a legkisebb lesz pontosan 5,4 hüvelykes mérettel fog rendelkezni. Az iPhone 12, valamint Pro 6,1 hüvelykes méretű lesz, végül a negyedik variáció a Pro max 6,7 hüvelyk kivitelben érkezik.

Az elnevezés feltehetőleg a méretbeli különbséget jelenti a modellek között. Jelenleg nagy rajongói táborral rendelkeznek  a kisebb iPhone készülékeknek, sokan nem szeretnének lemondani az 5, 5S és SE modellekről kizárólag a mérete miatt. A mini koncepcióval kedvez ennek a szegmensnek is az Apple, ezért népszerű döntésnek tűnik a részükről.

További hírmorzsa szerint az iPhone 12 négy modelljének a bemutató dátuma már egészen közel van. A következő hónap közepén tartja az Apple október 13 – án.

Forrás: Macrumors

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.