+36 70 369 44 78

Blog

iPhone készüléke ölte meg a 20 éves lányt

iPhone készüléke ölte meg a 20 éves lányt

Manapság nagyon sokaknak fontos, hogy mindig online legyenek. Ha értesítést kapunk a telefonunkra, szinte azonnal látni akarjuk, hogy ki üzent nekünk. Az életünk szinte minden mozzanatát dokumentálni és posztolni akarjuk, hogy mikor kivel és hol találkozunk, mit csinálunk, mit eszünk, sőt néha egészen intim tevékenységeinket is képesek vagyunk megosztani, például, hogy mit csinálunk a fürdőszobában. Ez azonban sokszor nem várt veszélyeket rejt magában, sőt egyenesen életveszélyes is lehet!

Ez a mostani eset Oroszországban történt, ahol az édesanyja talált rá arra a 20 éves lányra, akit a kádban csapott agyon az áram, miután beleejtette az iPhone-ját, ami töltőre volt dugva. A mentők gyorsan a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni az életét, amit a halálos feszültség oltott ki.

Azt már gyerekkorunkban megtanuljuk, hogy a teli kád víz és a hajszárító nem barátok, valamint, hogy nem piszkálgassuk villával a pirítóban a kenyeret. De hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, hogy bizony szeretett kütyüink, amik szintén rászorulnak időnként a fali hálózatról való töltésre, szintén életveszélyes kombinációt alkothatnak a vízzel, ha a fürdőben töltjük őket. Elég egy rossz mozdulat és máris kész a baj. Figyeljünk oda magunkra és szeretteinkre is!
Ez az eset nem az első volt Oroszországban, az elmúlt pár hónapban hat(!) hasonló történt, melyek szintén halállal végeződtek.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.