+36 70 369 44 78

Blog

iPhone SE 2 = iPhone 9?

iPhone SE 2 = iPhone 9?

Még tavaly év elején röppent fel a pletyka, miszerint az Apple komolyan fontolgatja az iPhone SE utódját. Ekkor még Face ID és TrueDepth kamera is volt a kalapban, ami arra engedett következtetni, hogy tulajdonképpen az iPhone X kistestvérére kell számítanunk.

Ezt követően arról lehetett inkább hallani, hogy a projekt a kukában végezte, de mostanában új információk érkeztek, melyek szerint lesz iPhone SE 2, csak éppen iPhone 9 néven debütál majd.
A friss hírek szerint iPhone 8 dizájn, ám idei, A13 Bionic chipset várható, a kijelző marad 4.7 colos, 750×1334 pixel felbontású. A RAM 1 gigabájtról 3 gigabájtra hízik, az ár viszont baráti, a 64 gigabájtosért 399, a 128 vagy 256 gigabájtosért 499 dollárt kér el a piacra kerülés után a vállalat. A hírek szerint Touch ID lesz, azonban a 3D Touch kimarad költségcsökkentés miatt a funkciók közül – számolt be a Telefonguru.

A japán Macotakara úgy fogalmazta meg, hogy az iPhone SE utódja valójában egy iPhone 8 burkolatba bújtatott iPhone 9 lesz. Ming-Chi Kuo úgy tudja, az Apple 30-40 millió példányt szeretett volna eladni az újdonságból jövőre, azonban már most finomították 20-30 millióra a prognosztizálást.
Miután egy budge mobilról van szó, 5G-ről nem is érdemes álmodozni, erre a 2020 őszén érkező zászlóshajók lesznek csak képesek.  Az iPone 12 Pro 6.1 colos OLED kijelzővel, tripla kamerával, Time of Flight szenzorral és 5G-vel érkezik szeptemberben. Az iPhone 12 Pro Max annyiban különbözik, hogy a panel képátlója 6.7 col és az akkumulátor kapacitása nagyobb. Az iPhone 12 Plus/Max egyezik az iPhone 11-gyel, tehát dual hátlapi kamera, viszont OLED kijelző várható és 5G hálózati támogatás. Aki a legkisebb méretű iPhone-t keresi jövőre, annak az iPhone 12-t kell várnia, 5.4 collal.

Habár egyelőre erős pletykák szintjén lehet kezelni a történetet, azt ne felejtsük el, hogy Kuo már több ízben jósolt jól; például anno hét hónappal korábban tudta már az iPhone X, iPhone 8 és 8 Plus kijelzőméretét is.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.