+36 70 369 44 78

Blog

iPhone tok ami drágább, mint maga a készülék

iPhone tok ami drágább, mint maga a készülék

Persze ez önmagában nem akkora újdonság, mi is számoltunk már be róla, hogy hol vehet az ember és mennyiért drágakövekkel kirakott vagy esetleg Donald Trump, netán Putyin arcával díszített, aranyozott iPhone-t. A Gray nevű cég azonban nem is tokokat, sokkal inkább egyfajta védőkeretet árul az almás telefonokhoz és teszi mindezt brutális áron. Íme a legújabb generációhoz kínált kollekció.

A busás árra a magyarázat az anyaghasználat; ezeket a tokokat űrrepülőipari minőségű titánból készítik a mesteremberek és természetesn csak korlátozott számban érhetőek el. Felmerül a kérdés, hogy szükség van-e ilyen technológiára egy iPhone védelméhez, főleg ilyen áron: az iPhone X/XS-re passzoló tokok induló ára 896 $ (kb. 253 000 forint), a legdrágább verzió pedig 1791 $ (kb. 506 000 forint).
A XS Maxra szánt védelemért még ennél is mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni: a nagyobb iPhone titán védelméért legalább 1171$ (kb. 330 000 forintot) kell kicsengetni.

A Gray egyébként nagyon büszke a gyártási folyamatra, így lazán közszemlére is teszik.

Az űrrepülőipari minőségű titánból két nagy darabot formáznak meg úgy, hogy egy nagy X-alakot adjanak ki. Ez teszi egyedivé ezt a tokot valamint a titán befogók, melyek a telefon négy sarkáig húzódnak, a telefon többi részét pedig szabadon hagyják. A 4 színváltozatban elkészülő “műalkotást” természetesen egy csapat magasan képzett szakember hozza létre mintegy 12 óra munkával és ez még csak az alapdarabok kimaratását jelenti. Ezután még kézzel csiszolják tökéletesre, megadva ezzel minden darabnak az egyediséget. Az Alter Ego fantázia névre hallgató kiegészítőket végül egy torx fejű csavar tartja majd egyben, a különleges TPU-anyaggal bevont belső résznek hála a telefon sosem karcolódik majd meg, miközben a tok szorosan rásimul az oldalaira és a hátára. Bár a design minimalista, bármilyen színkombináció rendelhető a rendelkezésre álló készletből.

Titan – 1450$, kb. 410 000 forint

Stealth – 1850$, kb. 523 000 forint (limitált 500 db-os példányszámban)

Gold – 2250$, kb. 636 000 forint (limitált 100 db-os példányszámban)

Aurora – 2755$, kb. 780 000 forint (szintén limitált 100 db-os példányszámban)

 

Forrás

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.