+36 70 369 44 78

Blog

Ismét terítéken az új iPhone SE

Ismét terítéken az új iPhone SE

Az idei év már több ízben kecsegtetett minket az iPhone SE következő generációjáról szóló pletykákkal, ezekről azonban rendre kiderült, hogy megvalósulásuk igencsak várat magára. Most kínai források felől ismét érkezett egy halvány reménysugár, ami okot adhat a bizakodásra.

Ezúttal a Digitimes szellőztette meg, hogy az Apple 2020 márciusában egy olyan készülék piacra dobásával készül, aminek a fejlesztése sok pontban megegyezik azzal, ahogy annak idején az SE is létrejött.
A hírek szerint a telefon alapját az iPhone 8 képezi majd, azaz egy szimpla kamerával szerelt, full HD felbontású 4,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező, Touch ID-val ellátott iPhone a cél, amelynek belsejét azonban továbbfejlesztik és megkapja az A13-as chipet is.

Ha megvalósul, ez lesz az Apple új “olcsó” készüléke, amely ha minden igaz független az ősszel várhatóan három újonnan bemutatott iPhone készüléktől. Ár tekintetében valahol a 8 és az X között kell gondolkodnunk, de annyi bizonyos, hogy mindenképpen egy slágerterméket villantana ezzel a cupertinoi cég, akiknek vélhetően fontos, hogy az olyan új szolgáltatások mellé, mint például az Apple Tv+, több új stabil előfizetőjük legyen.
A híreket, mint mindig, ezúttal is érdemes fenntartásokkal kezelni, de mi reméljük, hogy hallunk még erről a koncepcióról.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.