+36 70 369 44 78

Blog

Itt a bizonyíték: az Apple eltüntetné a Lightning portot a készülékeiről

Itt a bizonyíték: az Apple eltüntetné a Lightning portot a készülékeiről

Egy új szabadalom enged arra következtetni, hogy az Apple a jövőben elhagyná a töltő-csatlakozót az iPhone készülékek esetében és üvegbe burkolná a készülékeit.

Az elmúlt években már több próbálkozást is láthattunk a gombok és portok nélküli készülékek megalkotására, ezek azonban rendre kudarccal végződtek, csakúgy mint az érintésérzékeny hangerő-gombok ötlete is a Huawei Mate 30 Pro esetében.

 Miközben a Samsung kezdi eltüntetni a készülékek oldaláról az odakerekített kijelzőt, addig más gyártók vízesésszerűen kanyarítanák rá az eszköz mind a négy oldalára a panelt. Valami ilyesmit tesztelhet az Apple is egy frissen nyilvánosságra került szabadalom alapján – írja a PCWorld.

Ez a megoldás azért is lehet érdekes, mert az EU egy friss rendelete alapján az Apple is kénytelen lenne a jövőben az USB-C port használatára. A cupertinoi gyáróriás azonban nem arról híres, hogy követi a trendeket, így egy elég komoly fricska lenne, ha mindjárt egy port nélküli eszközzel állnának elő.
Persze a felhasználók nem biztos, hogy repesnének a csak vezeték nélküli töltés gondolatától, annál is inkább, mert a szakértők szerint a sok fejlesztés ellenére is lassabb, mint a vezetékes, és nincs jó hatással az akkura hosszú távon a plusz hőtermelés miatt.

Kérdés, hogy sikeres lehet-e a minden oldalon üveggel borított iPhone, amit kizárólag vezeték-nélküli töltéssel üzemeltethetünk, de mindenesetre látható, hogy az ötlet abszolút él és a hírek szerint akár 2021-ben érkezhet is az első ilyen eszköz.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.