+36 70 369 44 78

Blog

Jön az iPhone SE utódja

Jön az iPhone SE utódja

Már korábban is szó volt róla, hogy a nagy sikerű iPhone SE széria is kapna folytatást az Apple tervei szerint, azonban idővel elhalványodni látszottak ezek a találgatások. Most azonban újra felröppent a hír, hogy a cég visszatérne a középkategóriás telefonok piacára, mégpedig jövő tavasszal.

A vállalat tavasszal jelentheti be az iPhone SE utódját, kártyafüggetlenül várhatóan olyan 300-400 dollár környéki áron. A vállalat a Samsung, a Huawei és a Xiaomi népszerű modelljeinek kíván ellenfelet állítani, a jelek szerint a mobileladásainak folyamatos csökkenése mellett már nem igazán engedheti meg magának a megfizethetőbb árszegmens további hanyagolását – számol be az Origo.

A portál a Nikkei beszámolójára hivatkozva említi meg, hogy  az utód várhatóan valamivel 5 hüvelyk alatti mérettel rendelkező LCD kijelzővel kerülhet forgalomba és hasonló hardverrel fog operálni, mint a szeptember 10-én bemutatott új modellek, de várhatóan ez lesz az Apple utolsó LCD kijelzőt használó készüléke.
A biztos megjelenésről és a tényleges fogyasztói árról egyelőre még nincsenek információk.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.