+36 70 369 44 78

Blog

Jön az iPhone SE utódja

Jön az iPhone SE utódja

Már korábban is szó volt róla, hogy a nagy sikerű iPhone SE széria is kapna folytatást az Apple tervei szerint, azonban idővel elhalványodni látszottak ezek a találgatások. Most azonban újra felröppent a hír, hogy a cég visszatérne a középkategóriás telefonok piacára, mégpedig jövő tavasszal.

A vállalat tavasszal jelentheti be az iPhone SE utódját, kártyafüggetlenül várhatóan olyan 300-400 dollár környéki áron. A vállalat a Samsung, a Huawei és a Xiaomi népszerű modelljeinek kíván ellenfelet állítani, a jelek szerint a mobileladásainak folyamatos csökkenése mellett már nem igazán engedheti meg magának a megfizethetőbb árszegmens további hanyagolását – számol be az Origo.

A portál a Nikkei beszámolójára hivatkozva említi meg, hogy  az utód várhatóan valamivel 5 hüvelyk alatti mérettel rendelkező LCD kijelzővel kerülhet forgalomba és hasonló hardverrel fog operálni, mint a szeptember 10-én bemutatott új modellek, de várhatóan ez lesz az Apple utolsó LCD kijelzőt használó készüléke.
A biztos megjelenésről és a tényleges fogyasztói árról egyelőre még nincsenek információk.

Hasonló bejegyzések

2019. 9. 13.

Üzenetet rejtett az Apple a bemutató videójába az arra érdemeseknek

A keddi, többek között új iPhone készülékeket és az Apple Watch következő generációját is felvonultató eseményről készült egy összefoglaló videó, ami két percben foglalja össze a történéseket. A 9to5Mac pedig rátalált egy elrejtett kis üzenetre a videóban, ami az igazán keményvonalas Apple-rajongóknak szól. Aki igazán szemfüles, annak feltűnhet, hogy a videóban 1:23 magasságában egy képkocka […]

Elolvasom
2019. 9. 11.

Mindent a tegnap bemutatott iPhone készülékekről

Az Apple itthoni idő szerint tegnap 19 órakor rendezte éves őszi bemutatóját, ahol többek között bemutatásra kerültek az idei iPhone modellek is. Túl nagy meglepetések nem születtek; az előzetes pletykák alapján már lehetett tudni, hogy idén is három készülékkel bővül a paletta, ami tulajdonképpen inkább kettő: egy 6.1 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 11, egy 5.8 […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.