+36 70 369 44 78

Blog

Jön az iPhone SE utódja

Jön az iPhone SE utódja

Már korábban is szó volt róla, hogy a nagy sikerű iPhone SE széria is kapna folytatást az Apple tervei szerint, azonban idővel elhalványodni látszottak ezek a találgatások. Most azonban újra felröppent a hír, hogy a cég visszatérne a középkategóriás telefonok piacára, mégpedig jövő tavasszal.

A vállalat tavasszal jelentheti be az iPhone SE utódját, kártyafüggetlenül várhatóan olyan 300-400 dollár környéki áron. A vállalat a Samsung, a Huawei és a Xiaomi népszerű modelljeinek kíván ellenfelet állítani, a jelek szerint a mobileladásainak folyamatos csökkenése mellett már nem igazán engedheti meg magának a megfizethetőbb árszegmens további hanyagolását – számol be az Origo.

A portál a Nikkei beszámolójára hivatkozva említi meg, hogy  az utód várhatóan valamivel 5 hüvelyk alatti mérettel rendelkező LCD kijelzővel kerülhet forgalomba és hasonló hardverrel fog operálni, mint a szeptember 10-én bemutatott új modellek, de várhatóan ez lesz az Apple utolsó LCD kijelzőt használó készüléke.
A biztos megjelenésről és a tényleges fogyasztói árról egyelőre még nincsenek információk.

Hasonló bejegyzések

2020. 1. 23.

Ilyen lesz a következő iPhone?

Ugyan még csak alig pár hónapja mutatta be az Apple az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket, de közben átléptünk a következő évbe, sőt évtizedbe, így nem csoda, hogy élesednek a pletykák az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Az egyik legtöbbet emlegetett dolog az, hogy az Apple új képernyőméreteket vezethet be. Az egyik iPhone 12s lehet […]

Elolvasom
2020. 1. 16.

Így dolgozik Daisy, az iPhone-szétszedő robot – videó

Még anno 2016-ban olvashattunk már Liam-ról, akit azzal a céllal alkotott az Apple, hogy darabokra szedje a céghez visszajuttatott használt vagy tönkrement iPhone készülékeket. Az ő egyes alkatrészei is segítettek Daisy megalkotásában, aki 2018 óta teljesít szolgálatot egy texasi gyárban és elődjéhez hasonlóan óránként 200 iPhone készüléket képes elemeire bontani. Ez a 2017-es évben egymilliárd eszközt jelentett. Természetesen a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.