+36 70 369 44 78

Blog

Jövőre jöhet az iPhone-origami

Jövőre jöhet az iPhone-origami

Már korábban is szó volt róla, hogy az Apple is beáll azon gyártók sorába, akik a hajlítható kijelzős telefonokban látják a jövőt. A nagy márkák közül eddig a Huawei és a Samsung próbálkozott ilyen készülékek piacra dobásával, ám utóbbié végül csak egyszer hajtogatós lett. Készülőben van az LG, a Motorola és a Xiomi termékpalettáin is hasonló megoldás és az USA szabadalmi hivatalához most benyújtott tervezetek szerint az Apple is gőzerővel dolgozik egy ilyen készüléken.

Ez alapján nyilvánvaló, hogy a cég arra törekszik, hogy tanulva más gyártók hibáiból ismételten egy minél hibátlanabb módszerrel álljanak elő. A kialakítás hasonló lesz a Galaxy Fold készülékéhez, azonban minden bizonnyal kiküszöbölnék azt, hogy az eszköz az első hajlítások után megadja magát. Vélhetően zafírral és cirkóniummal védett zsanérokat fognak használni és akár jövőre már be is mutathatják az első- és másodlagos hajlítható régiókról álló iPhone készüléket.
Azt persze mindenképpen hozzá kell tennünk, hogy ismerve az Apple árképzését, ha megvalósul az eszköz, azt eleinte mindenképpen csak egy nagyon szűk réteg engedheti majd meg magának.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.