+36 70 369 44 78

Blog

Jövőre jöhet az iPhone-origami

Jövőre jöhet az iPhone-origami

Már korábban is szó volt róla, hogy az Apple is beáll azon gyártók sorába, akik a hajlítható kijelzős telefonokban látják a jövőt. A nagy márkák közül eddig a Huawei és a Samsung próbálkozott ilyen készülékek piacra dobásával, ám utóbbié végül csak egyszer hajtogatós lett. Készülőben van az LG, a Motorola és a Xiomi termékpalettáin is hasonló megoldás és az USA szabadalmi hivatalához most benyújtott tervezetek szerint az Apple is gőzerővel dolgozik egy ilyen készüléken.

Ez alapján nyilvánvaló, hogy a cég arra törekszik, hogy tanulva más gyártók hibáiból ismételten egy minél hibátlanabb módszerrel álljanak elő. A kialakítás hasonló lesz a Galaxy Fold készülékéhez, azonban minden bizonnyal kiküszöbölnék azt, hogy az eszköz az első hajlítások után megadja magát. Vélhetően zafírral és cirkóniummal védett zsanérokat fognak használni és akár jövőre már be is mutathatják az első- és másodlagos hajlítható régiókról álló iPhone készüléket.
Azt persze mindenképpen hozzá kell tennünk, hogy ismerve az Apple árképzését, ha megvalósul az eszköz, azt eleinte mindenképpen csak egy nagyon szűk réteg engedheti majd meg magának.

Hasonló bejegyzések

2019. 6. 25.

Elérhető az iOS 13 nyilvános bétája – így tudod letölteni

Az Apple elindította az iOS 13, az iPadOS, a macOS Catalina és a tvOS 13 operációs rendszereinek nyílt béta programjait, amelyek keretén belül bárki tesztelheti a szoftverek újdonságait, mielőtt azok hivatalosan is elérhetővé válnának az ősz folyamán. A fejlesztői béta verzió már egy ideje elérhető volt a – spoiler veszély – fejlesztők számára, de tegnap óta a […]

Elolvasom
2019. 6. 21.

Ezeket a MacBook modelleket hívja vissza az Apple, mert robbanásveszélyesek!

A cég a hivatalos oldalán tette közzé, hogy világszerte ingyenesen cseréli bizonyos 2015 szeptembere és 2017 februárja között gyártott MacBook Pro modellek akkumulátorait, mert azok túlmelegedhetnek és tűzveszélyesek lehetnek. Döntően a 15 hüvelykes, Retina kijelzős MacBook Pro laptopokról van szó, ám azok közül sem minden darab érintett. Hogy a Tied köztük van-e azt az alábbi […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.