+36 70 369 44 78

Blog

Jövőre jöhet az iPhone-origami

Jövőre jöhet az iPhone-origami

Már korábban is szó volt róla, hogy az Apple is beáll azon gyártók sorába, akik a hajlítható kijelzős telefonokban látják a jövőt. A nagy márkák közül eddig a Huawei és a Samsung próbálkozott ilyen készülékek piacra dobásával, ám utóbbié végül csak egyszer hajtogatós lett. Készülőben van az LG, a Motorola és a Xiomi termékpalettáin is hasonló megoldás és az USA szabadalmi hivatalához most benyújtott tervezetek szerint az Apple is gőzerővel dolgozik egy ilyen készüléken.

Ez alapján nyilvánvaló, hogy a cég arra törekszik, hogy tanulva más gyártók hibáiból ismételten egy minél hibátlanabb módszerrel álljanak elő. A kialakítás hasonló lesz a Galaxy Fold készülékéhez, azonban minden bizonnyal kiküszöbölnék azt, hogy az eszköz az első hajlítások után megadja magát. Vélhetően zafírral és cirkóniummal védett zsanérokat fognak használni és akár jövőre már be is mutathatják az első- és másodlagos hajlítható régiókról álló iPhone készüléket.
Azt persze mindenképpen hozzá kell tennünk, hogy ismerve az Apple árképzését, ha megvalósul az eszköz, azt eleinte mindenképpen csak egy nagyon szűk réteg engedheti majd meg magának.

Hasonló bejegyzések

2019. 9. 13.

Üzenetet rejtett az Apple a bemutató videójába az arra érdemeseknek

A keddi, többek között új iPhone készülékeket és az Apple Watch következő generációját is felvonultató eseményről készült egy összefoglaló videó, ami két percben foglalja össze a történéseket. A 9to5Mac pedig rátalált egy elrejtett kis üzenetre a videóban, ami az igazán keményvonalas Apple-rajongóknak szól. Aki igazán szemfüles, annak feltűnhet, hogy a videóban 1:23 magasságában egy képkocka […]

Elolvasom
2019. 9. 11.

Mindent a tegnap bemutatott iPhone készülékekről

Az Apple itthoni idő szerint tegnap 19 órakor rendezte éves őszi bemutatóját, ahol többek között bemutatásra kerültek az idei iPhone modellek is. Túl nagy meglepetések nem születtek; az előzetes pletykák alapján már lehetett tudni, hogy idén is három készülékkel bővül a paletta, ami tulajdonképpen inkább kettő: egy 6.1 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 11, egy 5.8 […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.