+36 70 369 44 78

Blog

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható az iPhone 11

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható az iPhone 11

Key Miyauchi, a SoftBank Mobile elnöke szólta el magát egy negyedéves jelentés kapcsán az új iPhone készülékek boltokba kerülésének dátumáról – tudta meg az Origo.

Az úriember a véletlen megjegyzésében tíz nappal szeptember vége előttre datálta, hogy az új eszközök a boltok polcaira  kerülnek, ami egybevág az Apple elmúlt években már bevett gyakorlatával. Ezek szerint egészen pontosan szeptember 20-ától válna elérhetővé az idei termékcsalád a  nagyközönség számára, ez a dátum tavaly szeptember 21. volt.

Az elnök egy telekommunikációs törvénnyel kapcsolatban kotyogta ki a dátumot, ami után persze magyarázkodásba kezdett, de nem volt könnyű helyzetben, ugyanis előtte pont az október 1-i törvénnyel kapcsolatban fejtette ki, hogy nem tudni hogyan kezeli majd a megjelenést a cég ennek -mármint a törvénynek- a tükrében.

A tavalyi évben csupán a két zászlóshajó, az iPhone Xs és Xs Max érkezett szeptember végén, az iPhone Xr csak következő hónaptól volt elérhető, most azonban Miyauchi úr szavaiból azt lehetett kivenni, hogy mind a három új modell egyszerre lesz kapható.

Hasonló bejegyzések

2019. 12. 5.

Nagy meglepetéssel készülhet az Apple a jövő iPhone tulajdonosainak

Így lassan év vége felé közeledve nem is lenne igazi ez a december egy kis jövőre vonatkozó iPhone pletyka nélkül. Egyes források elemzőkre hivatkozva állítják, hogy az Apple a jövő évben taktikát vált és az ezt követő években nem csak ősszel, hanem valamikor az év folyamán máskor is kiad majd iPhone készülékeket. 2021-től így összesen […]

Elolvasom
2019. 12. 3.

Ezek a legjobb appok idén az Apple szerint

Az Apple 9 kategóriában hirdetett győztesek a legjobb alkalmazások és játékok terén, ezen kívül kiderült még két top10-es lista is. 2019 legjobb Mac alkalmazása egy kiadványszerkesztő lett, a Affinity Publisher, amit jelenleg 12.790 forintért lehet beszerezni. iPad készülékek estében egy ingyenes app, a különböző grafikai elemekkel megspékelt Flow by Moleskine lett a befutó, míg iPhone […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.