+36 70 369 44 78

Blog

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható az iPhone 11

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható az iPhone 11

Key Miyauchi, a SoftBank Mobile elnöke szólta el magát egy negyedéves jelentés kapcsán az új iPhone készülékek boltokba kerülésének dátumáról – tudta meg az Origo.

Az úriember a véletlen megjegyzésében tíz nappal szeptember vége előttre datálta, hogy az új eszközök a boltok polcaira  kerülnek, ami egybevág az Apple elmúlt években már bevett gyakorlatával. Ezek szerint egészen pontosan szeptember 20-ától válna elérhetővé az idei termékcsalád a  nagyközönség számára, ez a dátum tavaly szeptember 21. volt.

Az elnök egy telekommunikációs törvénnyel kapcsolatban kotyogta ki a dátumot, ami után persze magyarázkodásba kezdett, de nem volt könnyű helyzetben, ugyanis előtte pont az október 1-i törvénnyel kapcsolatban fejtette ki, hogy nem tudni hogyan kezeli majd a megjelenést a cég ennek -mármint a törvénynek- a tükrében.

A tavalyi évben csupán a két zászlóshajó, az iPhone Xs és Xs Max érkezett szeptember végén, az iPhone Xr csak következő hónaptól volt elérhető, most azonban Miyauchi úr szavaiból azt lehetett kivenni, hogy mind a három új modell egyszerre lesz kapható.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.