+36 70 369 44 78

Blog

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható az iPhone 11

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható az iPhone 11

Key Miyauchi, a SoftBank Mobile elnöke szólta el magát egy negyedéves jelentés kapcsán az új iPhone készülékek boltokba kerülésének dátumáról – tudta meg az Origo.

Az úriember a véletlen megjegyzésében tíz nappal szeptember vége előttre datálta, hogy az új eszközök a boltok polcaira  kerülnek, ami egybevág az Apple elmúlt években már bevett gyakorlatával. Ezek szerint egészen pontosan szeptember 20-ától válna elérhetővé az idei termékcsalád a  nagyközönség számára, ez a dátum tavaly szeptember 21. volt.

Az elnök egy telekommunikációs törvénnyel kapcsolatban kotyogta ki a dátumot, ami után persze magyarázkodásba kezdett, de nem volt könnyű helyzetben, ugyanis előtte pont az október 1-i törvénnyel kapcsolatban fejtette ki, hogy nem tudni hogyan kezeli majd a megjelenést a cég ennek -mármint a törvénynek- a tükrében.

A tavalyi évben csupán a két zászlóshajó, az iPhone Xs és Xs Max érkezett szeptember végén, az iPhone Xr csak következő hónaptól volt elérhető, most azonban Miyauchi úr szavaiból azt lehetett kivenni, hogy mind a három új modell egyszerre lesz kapható.

Hasonló bejegyzések

2019. 8. 22.

A legdrágább iPhone 11

Bár az új iPhone modellek csak szeptember 10-én kerülnek bemutatásra és garantáltan nem lesznek olcsóak, orosz barátaink addig sem lustálkodtak és el is készítették a leendő modell 14 millió forintos változatát. Ha már idén volt a holdra-szállás 50. évfordulója, akkor a luxuskészülékben helyet kapott egy kis meteorkő és a hold egy darabja is. Az eszköz […]

Elolvasom
2019. 8. 15.

Kiderült, hogy mi lesz a neve az idei iPhone készülékeknek

Az Apple az iPhone X megjelenése kapcsán szakított első ízben az arab-számozású rendszerével a készülékneveket illetően. Aztán jött az Xs az Xs Max és az Xr. Logikusnak tűnhet, hogy ezt idén már nem akarják tovább bonyolítani, ezért is tűnhet reálisnak az ESR Gear most kiszivárgott listája, amely alapján a cég visszatér a jól bevált számozáshoz. […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.