+36 70 369 44 78

Blog

Kiderült mennyi akkuidőt és memóriát kaptak az új iPhone modellek

Kiderült mennyi akkuidőt és memóriát kaptak az új iPhone modellek

Szeptember 10-én mutatta be az Apple az idei iPhone készülékeket, amelyek főként a kamerák terén erősödtek valamint több üzemidővel is rendelkeznek, de ennek konkrét számairól és a memória mértékéről eddig nem sokat lehetett hallani.
A 9to5Mac számolt be a kínai hírközlési hatóság adataira támaszkodva a konkrét RAM-okról és mAh mértékéről is.

Ezen adatok szerint az iPhone 11 Pro Max 4 GB RAM memóriával és 3969 mAh akksi-üzemidővel kerül majd a vásárlókhoz. Az üzemidő így 1000 mAh-val nagyobb mint az iPhone XR esetében, de még az iPhone XS és XS Max modelleket is veri 1311 illetve 800 milliamperórával.
Ez az XS Max modellnél akár 5 órával több üzemidőt eredményez.
Kisebb testvére, az iPhone 11 Pro szintén 4 GB RAM memóriát kapott, akkuideje pedig 3046 mAh lesz, mely az iPhone XS készülékhez képest 4 órával több üzemidőt jelent.
Az úgynevezett belépő szintű iPhone 11 is megkapta a 4 GB RAM-ot, üzemidejét tekintve pedig egy 3110 mAh kapacitású aksi dolgozik benne, ami szintén előrelépésnek számít.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.