+36 70 369 44 78

Blog

Koncepcióvideó az iPhone következő generációjáról

Koncepcióvideó az iPhone következő generációjáról

A ConceptsiPhone nevű YouTube csatorna tette közzé azt a videót, amin -az általuk csak 11-nek hívott- következő generációs iPhone és legfontosabb újdonságai, vonásai láthatóak.

A nem hivatalos elképzelésen már elsőre is jól látszik, hogy visszanyúltak az iPhone 5/5s/SE designhoz, de természetesen tették mindezt egy káva-mentes kijelzővel és picit talán befigyelnek az új iPad Pro lekerekített sarkai is. Mindehhez társul egy olyan három lencsés kamera elrendezés, ami már egy fokkal jobban fest, mint a nemrég bemutatott koncepcióképeken.

Sokaknak felcsillanhat a szeme ha megpillantják a videóban a készülék alján az USB-C portot, őket azonban sajnos le kell lomboznunk; ez sajnos egy olyan alaptalan pletyka, amit még semmilyen külső vagy belső forrás nem erősített meg, nem valószínű tehát, hogy az Apple erre cserélné a Lightning Portot.

Ami viszont szinte biztosan nem lesz, az a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, pedig ezt is sokan visszasírják. A cupertinoiak álláspontja ezzel kapcsolatban az, hogy az arcazonosítós beléptetés egy jó váltás volt, hiszen nem csak kényelmesebb a felhasználók számára, de biztonságosabb is. Apropó Face ID; a videóban a notch mintha keskenyebb lenne és letisztultabb formát öltene, ennek minden bizonnyal a legtöbb felhasználó nagyon örülne.

Azt tudjuk, hogy az Apple nem feltétlenül az a vállalat, ahol hallgatnának a felhasználók többségének kívánságaira, de reméljük idén nem csak egy belül kissé feltuningolt készüléket vagy készülékeket kapunk, hanem érkezik valami olyan újítás is, amire még a legelvakultabb android fanok is elismerően csettintenek.
Addig is, íme a teljes koncepcióvideó:

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.