+36 70 369 44 78

Blog

Október 13 – án végre lehull a lepel az iPhone 12 – ről

Október 13 – án végre lehull a lepel az iPhone 12 – ről

Az Apple kiküldte a meghívókat a következő eseményre, amely során lehull a lepel az iPhone 12 – ről. A dátum nem mást, mint október 13. Az idén megrendezett korábbi Apple eseményekhez hasonlóan ezt is online rendezik meg és a szokott helyszínről közvetítik.

Amerikai idő szerint a pontos dátum 2020. október 13. reggel 10:00. Az időeltolódás miatt tehát nálunk 19 órától követhető online az event. Szinte százszázalékos meggyőződéssel állíthatjuk, hogy a soron következő iPhone széria debütál ezen a keynote – on. Már rengeteg információ a birtokunkban van az iPhone 12 szériáról, melyeket egy korábbi blogban összegeztünk. Az iPhone 12 miniről pedig előző cikkünkben olvashatsz bővebben.

A szemfüles Apple rajongóknak már feltűnhetett, hogy az apple.com – on is posztolásra került az esemény. Ahogy előző hónapban megrendezett eseményhez is készítettek egy kiterjesztett valóságos animációt, úgy az októberi eseményhez is készítettek egyet. Ebben is az alma alakul át a dátummá majd vissza. Az esemény logóján pedig megjelenik a Hi, Speed. felirat, mely az 5G – s támogatottságot sejteti.

A rengeteg hírmorzsa, pletyka és szivárogtatás után végre bemutatják a legújabb iPhone készülékeket október 13 – án. Te melyik készüléket várod a legjobban?

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.