+36 70 369 44 78

Blog

Már biztosan érkezik az AirPods 2

Már biztosan érkezik az AirPods 2

 Új AirPod tételek szerepelnek azon a listán, amit  a 2018. november 1-jén adták hozzá a Bluetooth Special Interest Group szabályozói adatbázisához , ami arra utal, hogy a közeljövőben a tartozék frissített verziója várható. 
Ezen a listán egy A2031 és egy A2032 modellszámmal rendelkező terméket láthatunk, amik úgy tűnik, megfelelnek egy bal és egy jobb oldali AirPodnak, amelyek már átestek a Bluetooth minősítési folyamaton. További árulkodó jel a REV1.1 hardververzió szám (a jelenlegi AirPods-é a REV1.0).

Egyelőre annyit tudunk szinte biztosan, hogy a továbbfejlesztett vezeték nélküli chipnek köszönhetően az új eszköz már képes lesz a Hey Siri parancs automatikus felismerésére, valamint várható hozzá egy vezeték nélküli töltőtok, ami kicsit lesz csak eltérő kinézetben, mint a mostani modelleké.

Nem tudjuk, mikorra várható a frissített AirPods érkezése, de az első generáció 2016. november 20-án került be az adatbázisba és december 13-án már elérhető volt. Ha az Apple ugyanezt az idővonalat követi, akkor akár még novemberben vagy december elején érkezhet az új eszköz!

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.