+36 70 369 44 78

Blog

Már biztosan érkezik az AirPods 2

Már biztosan érkezik az AirPods 2

 Új AirPod tételek szerepelnek azon a listán, amit  a 2018. november 1-jén adták hozzá a Bluetooth Special Interest Group szabályozói adatbázisához , ami arra utal, hogy a közeljövőben a tartozék frissített verziója várható. 
Ezen a listán egy A2031 és egy A2032 modellszámmal rendelkező terméket láthatunk, amik úgy tűnik, megfelelnek egy bal és egy jobb oldali AirPodnak, amelyek már átestek a Bluetooth minősítési folyamaton. További árulkodó jel a REV1.1 hardververzió szám (a jelenlegi AirPods-é a REV1.0).

Egyelőre annyit tudunk szinte biztosan, hogy a továbbfejlesztett vezeték nélküli chipnek köszönhetően az új eszköz már képes lesz a Hey Siri parancs automatikus felismerésére, valamint várható hozzá egy vezeték nélküli töltőtok, ami kicsit lesz csak eltérő kinézetben, mint a mostani modelleké.

Nem tudjuk, mikorra várható a frissített AirPods érkezése, de az első generáció 2016. november 20-án került be az adatbázisba és december 13-án már elérhető volt. Ha az Apple ugyanezt az idővonalat követi, akkor akár még novemberben vagy december elején érkezhet az új eszköz!

Hasonló bejegyzések

2019. 7. 23.

Videón az idei iPhone modellek!

Ahogy közeledik az idei iPhone készülékek bemutatásának időpontja, egyre több és egyre részletesebb info és hír lát napvilágot velük kapcsolatban. Jóllehet ezek java része fenntartásokkal kezelendő pletyka, de valljuk be, hogy az Apple – és a többi gyártó – már évek óta egyre nehezebben tud meglepetést okozni a felhasználóknak a sok szivárogtatás miatt. Ezúttal már […]

Elolvasom
2019. 7. 16.

Budapestre érkezik az Apple társalapítója

Idén október 30-án látogat a fővárosba Steve Wozniak, az Apple társalapítója. A szakmában csak Woz-ként emlegetett mérnök 1976-ban alapította a néhai Steve Jobs-al az Apple Computer Inc. vállalatot és tervezte meg gyakorlatilag az első személyi számítógépet, melyet elég volt rákötni egy monitorra, csatlakoztatni egy klaviatúrát és már mehetett is buli. Még abban az évben piacra […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.