+36 70 369 44 78

Blog

Már március közepére várják az iPhone 9 leleplezését

Már március közepére várják az iPhone 9 leleplezését

Az elmúlt évben már számos hír/pletyka szivárgott ki az iPhone SE utódjaként aposztrofált olcsó iPhone készülékkel kapcsolatban. Egy ideje azt is tudjuk, hogy minden bizonnyal nem iPhone SE 2 hanem iPhone 9 lehet majd az eszköz neve és most már a bemutató dátuma is egyre körvonalazódni látszik.

Az Apple háza tája körüli hírek tekintetében mindig megbízható Evan Blass most konkrétan március közepét nevezte meg a leleplezés dátumaként. Természetesen hivatalos dátumról még nem szól a fáma, de ez egyelőre mindenesetre egybevág a korábbi híresztelésekkel, így kb. egy hónap múlva újabb iPhone készülékkel gazdagodhat a paletta, ami ráadásul jó kompromisszum lehet azok számára akik szeretnének egy erős Apple telefont, de nem akarnak 1000 dollárt fizetni mindenféle extráért, amit amúgy nem használnának ki.

Az eddigi információk szerint egy 4,9 hüvelykes, iPhone 8-ra hajazó panelről lesz szó, Touch ID-val és fizikai home gombbal, a Face ID meglétére nem igazán szabad számítani. Belül viszont azt az A13 Bionic chipet kapjuk, ami az iPhone 11 modellekben is muzsikál. És mindezt állítólag már 399 dollárért.

 

forrás: PCWorld

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.