+36 70 369 44 78

Blog

Már március közepére várják az iPhone 9 leleplezését

Már március közepére várják az iPhone 9 leleplezését

Az elmúlt évben már számos hír/pletyka szivárgott ki az iPhone SE utódjaként aposztrofált olcsó iPhone készülékkel kapcsolatban. Egy ideje azt is tudjuk, hogy minden bizonnyal nem iPhone SE 2 hanem iPhone 9 lehet majd az eszköz neve és most már a bemutató dátuma is egyre körvonalazódni látszik.

Az Apple háza tája körüli hírek tekintetében mindig megbízható Evan Blass most konkrétan március közepét nevezte meg a leleplezés dátumaként. Természetesen hivatalos dátumról még nem szól a fáma, de ez egyelőre mindenesetre egybevág a korábbi híresztelésekkel, így kb. egy hónap múlva újabb iPhone készülékkel gazdagodhat a paletta, ami ráadásul jó kompromisszum lehet azok számára akik szeretnének egy erős Apple telefont, de nem akarnak 1000 dollárt fizetni mindenféle extráért, amit amúgy nem használnának ki.

Az eddigi információk szerint egy 4,9 hüvelykes, iPhone 8-ra hajazó panelről lesz szó, Touch ID-val és fizikai home gombbal, a Face ID meglétére nem igazán szabad számítani. Belül viszont azt az A13 Bionic chipet kapjuk, ami az iPhone 11 modellekben is muzsikál. És mindezt állítólag már 399 dollárért.

 

forrás: PCWorld

 

Hasonló bejegyzések

2020. 9. 22.

Miért érdemes beázáskor ultrahangos tisztításra vinni iPhone készüléked?

Ázott már be iPhone készüléked, esetleg jelenleg is ezzel a problémával nézel szembe? Ha mindig is érdekelt miért érdemes beázáskor ultrahangos tisztításra vinni iPhone készüléked, vagy csak kíváncsi vagy, hogy mi történik bajba jutott telefonoddal miután gondjainkra bízod olvass tovább. Előző cikkünkben lerántottuk a leplet az iPhone készülékek vízállóságáról. IP67 és IP68 – as szabvánnyal rendelkeznek, […]

Elolvasom
2020. 9. 16.

Az Apple leleplezései: iPad Air 4, iPad 8 és Watch Series 6

A múlthét folyamán derült fény a 2020 – as Apple Event dátumára, mely nem más, mint 2020. 09. 15 – e itthoni időszámítás szerint 19 óra. Azóta elindultak világszerte a találgatások, hogy vajon milyen újdonságokat mutat be az Apple. Arra már korábban fény derült, hogy az iPhone 12 megjelenésének csúszásáról szóló pletykák igazak és egy […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.