+36 70 369 44 78

Blog

Már március közepére várják az iPhone 9 leleplezését

Már március közepére várják az iPhone 9 leleplezését

Az elmúlt évben már számos hír/pletyka szivárgott ki az iPhone SE utódjaként aposztrofált olcsó iPhone készülékkel kapcsolatban. Egy ideje azt is tudjuk, hogy minden bizonnyal nem iPhone SE 2 hanem iPhone 9 lehet majd az eszköz neve és most már a bemutató dátuma is egyre körvonalazódni látszik.

Az Apple háza tája körüli hírek tekintetében mindig megbízható Evan Blass most konkrétan március közepét nevezte meg a leleplezés dátumaként. Természetesen hivatalos dátumról még nem szól a fáma, de ez egyelőre mindenesetre egybevág a korábbi híresztelésekkel, így kb. egy hónap múlva újabb iPhone készülékkel gazdagodhat a paletta, ami ráadásul jó kompromisszum lehet azok számára akik szeretnének egy erős Apple telefont, de nem akarnak 1000 dollárt fizetni mindenféle extráért, amit amúgy nem használnának ki.

Az eddigi információk szerint egy 4,9 hüvelykes, iPhone 8-ra hajazó panelről lesz szó, Touch ID-val és fizikai home gombbal, a Face ID meglétére nem igazán szabad számítani. Belül viszont azt az A13 Bionic chipet kapjuk, ami az iPhone 11 modellekben is muzsikál. És mindezt állítólag már 399 dollárért.

 

forrás: PCWorld

 

Hasonló bejegyzések

2020. 2. 27.

Megvan a tavalyi év legkelendőbb telefonja

Az Omdia nevű piackutató cég készítette el a világ legtöbbet eladott telefonjainak listáját a 2019-es évre nézve – számolt be a 9to5Mac.  Ennek a top 10-es listának az első helyét pedig egy olyan iPhone foglalja el ami nem is tavaly, hanem még 2018-ban jelent meg. Az Omdia szerint az iPhone XR minden létező mobilt lekörözött 2019-ben, ami […]

Elolvasom
2020. 2. 27.

Tudod miért nem használt Thanos iPhone-t?!

Akár egy vicc is kezdődhetne így, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom összes kövét birtokló főgonosznak nem is lett volna szüksége eféle földi hitványságokra és nem is arról van szó, hogy nem tudta volna megfizetni, a válasz ennél sokkal prózaibb. Rian Johnson rendező, aki legutóbb éppen a Tőrbe ejtve című krimit dirigálta, ugyanis elég […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.