+36 70 369 44 78

Blog

Március 25: Apple Event – ezek várhatóak

Március 25: Apple Event – ezek várhatóak

Az Apple a napokban megerősítette amit már egy ideje pletykáltak, hogy következő eseményét március 25-én tartja a Steve Jobs Theater-ben, Cupertinoban.
A hazai idő szerint este 6-kor kezdődő médiaeseményt nagy várakozások övezik, csakúgy mint minden Apple rendezvényt. Az esemény az it’s showtime címet viseli, ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy a fő hangsúlyt az Apple médiaplatformjainak új szolgáltatása(i) kapják majd.

Az Apple egy a Netflix vetélytársának szánt tv-szolgáltatásba kezd, amiről egyelőre annyit tudni, hogy számos szuperprodukciót terveznek készíteni, amiket ugyanúgy havidíjas előfizetés keretein belül lehet majd elérni, mint a már ismert platformok esetében. Ezen tervüket nyomatékosítandó az eseményen igazi sztárparádé is várható, olyan nevekkel, mint Jennifer Aniston és Reese Witherspoon színésznők vagy éppen J.J Abrams rendező-producer.
Az esemény elhozhatja az Apple News megújulását is, amiben a tervek szerint fix havidíjért cserébe olvasgathatjuk az amúgy előfizetésre szoruló tartalmakat. Természetesen ez eleinte főként az amerikai piacot fogja majd érinteni, de legalább kényelmesebb lesz az iPad készülékünkön böngészgetni a reggeli kávé mellett a Washington Postot például.

Természetesen az Apple rajongókat a leginkább a hardveres újdonságok érdeklik. Most mindenki a 7. generációs iPad és az új iPad mini készülékekre vár, de a legtöbben nagyon örülnének a frissített AirPods vezeték nélküli füleseknek és a már nagyon régen beígért AirPowernek is, amivel már régóta adós a felhasználóknak a cég.
Ezeken kívül 2019 amúgy is nagyon termékeny év lesz almás eszközök szempontjából; a szokásos évi iPhone és MacBook dömping mellett számíthatunk még MacPro és iMac frissítésekre, valamint rebesgetik, hogy Tim Cook cége lassan előáll a saját kiterjesztett valóság szemüvegével is.

Az eseményt a szokásokhoz híven most is élőben lehet követni a neten, de természetesen mi is beszámolunk majd a fejleményekről,amiből remélhetőleg minél több lesz március 25-én este.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.