+36 70 369 44 78

Blog

Milyen újdonságokat hoz az iOS 16?

Milyen újdonságokat hoz az iOS 16?

Szeptemberben fog megjelenni az iOS legújabb verziója, a 16. Ezt a frissítést minden Iphone 8 és annál újabb telefon meg fogja kapni. Nagyon sok változást ígér és már a béta verzióval egy jó része megtekinthető, lássuk mik a legérdekesebb változtatások!

Előszöris a zároltképernyő fog átalakulni. Alulra fognak kerülni az értesítések és innentől kezdve minden személyre szabható lesz. Widgeteket lehet hozzáadni, a betűtípuson, színeken, elrendezésen lehet módosítani a saját ízlésünk szerint.

A fókusz mód is teljesen más lesz. Új, leegyszerűsített beállítása lehetővé teszi, hogy kiválasszuk azokat az alkalmazásokat és személyeket, akiktől értesítést szeretnénk kapni azáltal, hogy engedélyezzük vagy lenémítjuk őket.

A fotók megosztása is fejlődésen megy keresztül. Kiválasztjuk, hogy mit szeretnénk felvenni a kezdési dátum vagy a fotókon szereplő személyek alapján, majd a megosztott könyvtár beállítása után azonnal megoszthatjuk a fényképeinket közvetlenül a Fényképezőgépből, kiválasztva az automatikus megosztást, ha a megosztott könyvtár többi tagja a közelben van.

A facetimenál is lehetnek változások minőség terén, mert mostantól a telefonunk kameráját is használhatjuk majd webkamerának videóhívásoknál. Ezzel sokkal jobb képi minőséget elérve.

Ezek a legérdekesebb  frissítések, mi már nagyon várjuk, hogy a mindennapokban is használni tudjuk majd őket.

Hogyha a további frissítések is érdeklnek az apple oldalán mindent megtalálhatsz róluk: https://www.apple.com/hu/ios/ios-16-preview/

 

Hasonló bejegyzések

2023. 1. 20.

Idén fog megjelenni az Apple virtuális valóság szemüvege!

Az Apple majdnem 20 éve kísérletezik hatalmas csapattal a virtuális valóság szemüvegén és idén végre bemutatják. Úgy gondolják, hogy a jövőben akár ezek az eszközök leválthatják a telefonokat is, ami egy hatalmas nagy változás lenne az egész világon, úgyhogy lássuk mit is tudhatunk egyelőre ezekről csoda készülékekről! Az Apple-től jól megszokott letisztult, modern dizájnnal itt […]

Elolvasom
2022. 12. 22.

Életet mentett az iPhone 14 új funkciója

Idén ősszel jelent meg az iPhone legújabb szériája. Sok új funkció mellett bemutatásra került a műholdas segélykérés is, amihez nem kell sem internet elérés, sem térerő, hogy értesíteni tudjuk a megfelelő hatóságokat, ha baj van. Most tényleg bizonyította, hogy különbséget jelenthet élet és halál között. Egy alaszkai férfi december elsején elakadt motoros szánjával. Két település […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.