+36 70 369 44 78

Blog

Milyen újdonságokat hoz az iOS 16?

Milyen újdonságokat hoz az iOS 16?

Szeptemberben fog megjelenni az iOS legújabb verziója, a 16. Ezt a frissítést minden Iphone 8 és annál újabb telefon meg fogja kapni. Nagyon sok változást ígér és már a béta verzióval egy jó része megtekinthető, lássuk mik a legérdekesebb változtatások!

Előszöris a zároltképernyő fog átalakulni. Alulra fognak kerülni az értesítések és innentől kezdve minden személyre szabható lesz. Widgeteket lehet hozzáadni, a betűtípuson, színeken, elrendezésen lehet módosítani a saját ízlésünk szerint.

A fókusz mód is teljesen más lesz. Új, leegyszerűsített beállítása lehetővé teszi, hogy kiválasszuk azokat az alkalmazásokat és személyeket, akiktől értesítést szeretnénk kapni azáltal, hogy engedélyezzük vagy lenémítjuk őket.

A fotók megosztása is fejlődésen megy keresztül. Kiválasztjuk, hogy mit szeretnénk felvenni a kezdési dátum vagy a fotókon szereplő személyek alapján, majd a megosztott könyvtár beállítása után azonnal megoszthatjuk a fényképeinket közvetlenül a Fényképezőgépből, kiválasztva az automatikus megosztást, ha a megosztott könyvtár többi tagja a közelben van.

A facetimenál is lehetnek változások minőség terén, mert mostantól a telefonunk kameráját is használhatjuk majd webkamerának videóhívásoknál. Ezzel sokkal jobb képi minőséget elérve.

Ezek a legérdekesebb  frissítések, mi már nagyon várjuk, hogy a mindennapokban is használni tudjuk majd őket.

Hogyha a további frissítések is érdeklnek az apple oldalán mindent megtalálhatsz róluk: https://www.apple.com/hu/ios/ios-16-preview/

 

Hasonló bejegyzések

2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom
2022. 9. 9.

Megérkezett az új iPhone széria

Négy új mobilja jelent meg az Apple-nek idén ősszel. Az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max. Az alapmodellek a 14 és 14 plus nem sokban különböznek az előző generációtól külsőre és belsőre is hasonlóak, de mégis mik az újdonságok? Nagyon sok embernél fontos tényezőt játszik a kamera a telefonjában, úgyhogy kezdjük is […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.