+36 70 369 44 78

Blog

Most ingyenesen tölthető le az egyik legszebb játék az App Store kínálatában

Most ingyenesen tölthető le az egyik legszebb játék az App Store kínálatában

1790 forint helyett most ingyenesen a miénk lehet a Monument Valley 2, amely számos díjat bezsebelt és kiváló zenéjének is köszönhetően nagyon zen játék, ami jól jöhet ezekben a kényszerűen otthon töltött napokban.

A játék már 3 éve jelent meg, de a mai napig az egyik legnépszerűbb logikai játékok között tartható számban mind az App Store, mind a Play áruház (ahol egyébként most szintén ingyenes) kínálatában.
A készítők olyan egyedi atmoszférát és látványvilágot teremtettek, ahol – látszólag – a fizika törvényeit meghazudtolva tudunk haladni, a platformok megfelelő helyzetbe hozása segít eljutni a-ból b-be.
A játék nagyban segíti a vizuális kogníciót, azaz új szintre helyezi a térlátást, de nem kell aggódni; egyik pálya sem túl bonyolult, pár -néhol hosszabb perc- után mindig meg lehet találni a megoldást, ezért kicsiknek és nagyoknak egyformán ajánljuk időtöltésre. A lényeg, hogy kiragad a rohanó világból, amire most amúgy is át kell állni sokaknak kényszerűségből.

Azt nem jelezte a játékot fejlesztő Ustwo Games stúdió, hogy meddig lesz ingyenes a game, így érdemes lecsapni rá minél hamarabb akár az iPhone vagy az iPad App Store kínálatában, akár androidos eszköz esetében a Play áruházban.
Jó játékot!

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.