+36 70 369 44 78

Blog

Nagy meglepetéssel készül az Apple jövőre

Nagy meglepetéssel készül az Apple jövőre

Legalábbis az örök érvényű Apple-jós, Ming-Chi Kuo szerint. A 9to5Mac rántotta le a leplet az elemző legfrissebb jóslatairól, melyek szerint a cég már 2020 első negyedévében belehúz a termékpalettát illetően.

Kuo szerint mindenekelőtt egy iPhone SE 2 illetve az új iPad Pro modellek esedékesek a jövő év elején. Utóbbinál a jóslatok már korábban is arról szóltak, hogy az előző évekhez hasonlóan az eszköz az iPhone készülékek design-át örökölné vagyis itt is felbukkanhat majd az iPhone 11 Pro megjelenése óta sokak által kritizált, ámde funkcióiban igencsak jól teljesítő három lencsés kamera-sziget.

Ami azonban az abszolút nagy durranást jelentheti jövőre az a cég AR szemüvege amit már két éve pedzegetnek és valóban 2020-ra datáláták. Anno egy ilyen formatervet képzelt el Martin Hajek grafikus:

Az eszköz – mely a gyártó egyéb termékeitől függetlenül is fog működni –  2020 második negyedévére várható és ha megjelenik, nagyobbat szólhat mint annak idején az iPhone.
Az elemző ezeken kívül jósolta még egy MacBook termékcsalád piacra dobását is, de itt nem világos, hogy a 16 hüvelykes MacBook Pro vagy egy teljesen új generáció közeledtéről van-e szó.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.